Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2009, 16:51:04
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dupa 89, copiii securistilor au fost muult prea ocupati sa-si deschida Mall-uri, banci si farmacii pentru sotii asa cum vedem acum la fiecare colt de strada. Nu cred ca erau ei dispusi sa-si piarda timpul pretios cu niste sarantoci.
Cind tu esti ocupat sa vinzi combinate, fabrici, pescadoare, case de protocol, cine mai are timp de secte?
Nu ai înțeles nimic din postarea mea(nici nu mă așteptam să fie lesne înțeleasă).Nomenclaturiști nu înseamnă securiști.Sunt lucruri pe care doar Dumnezeu le poate judeca căci "dreptatea noastră este înaintea Lui ca o cârpă lepădată"
Reply With Quote
Vechi 30.06.2009, 17:01:03
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Nu ai înțeles nimic din postarea mea(nici nu mă așteptam să fie lesne înțeleasă).Nomenclaturiști nu înseamnă securiști.Sunt lucruri pe care doar Dumnezeu le poate judeca căci "dreptatea noastră este înaintea Lui ca o cârpă lepădată"
Dorina, este acelasi drac. Bine uite , schimb formularea:

...dupa 89, copiii NOMENCALTURISTILOR...
nimeni nu poate judeca precum Dumnezeu, evident, insa ce putem face noi este sa fim vigilenti pentru a nu fi luati de prosti. Noi nu judecam si doar observam si tragem concluzii...in rest se pot spala cu farmaciile si miile de filiale de banci pe cap. Oare judeci cind observi? de exemplu vii din afara si vezi ca esti inconjurat la modul Surealist numai de farmacii te gindesti imediat ce se intimpla. Oare poporul asta este chiar asa de bolnav de are nevoie de atita asistenta farmaceutica? Te trezesti acolo ca intr-un roman de Kafka
Reply With Quote
Vechi 01.07.2009, 12:18:38
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Scuze, dar cred ca s-a deviat de la subiect...
Vechi 01.07.2009, 14:16:42
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dorina, este acelasi drac. Bine uite , schimb formularea:

...dupa 89, copiii NOMENCALTURISTILOR...
nimeni nu poate judeca precum Dumnezeu, evident, insa ce putem face noi este sa fim vigilenti pentru a nu fi luati de prosti. Noi nu judecam si doar observam si tragem concluzii...in rest se pot spala cu farmaciile si miile de filiale de banci pe cap. Oare judeci cind observi? de exemplu vii din afara si vezi ca esti inconjurat la modul Surealist numai de farmacii te gindesti imediat ce se intimpla. Oare poporul asta este chiar asa de bolnav de are nevoie de atita asistenta farmaceutica? Te trezesti acolo ca intr-un roman de Kafka
Desi sunt in afara subiectului ,ma vad nevoita sa iti spun ca aceste farmacii au fost deschise de acei farmacisti care au inceput afacerile in anii '90.
In general ,cam toti farmacistii care erau activi in anii '90 si-au deschis farmacii si afacerea s-a dezvoltat deschizand alte si alte farmacii.
Acum sunt si la tara o droaie de farmacii.
Nu stiu cati din acestia sunt si fosti nomenclaturisti ,dar farmacia a fost o afacere foarte rentabila si mai este inca pina ce profitul se va diminua din cauza numarului mare.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dreapta Socoteala Dreamm Generalitati 14 31.05.2013 23:07:50
Noua Dreapta si fascismul Times.new.roman Generalitati 18 04.10.2011 16:43:02
reintoarcerea la dreapta credinta nsimona Generalitati 18 31.12.2010 15:58:55
Noua dreapta - pro sau contra ? heorhe Generalitati 25 15.08.2010 12:35:08
In stinga sau in dreapta Hartford Teologie si Stiinta 3 26.11.2007 13:10:17