![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
nu prea am citit asa multe din lucrarile patristice dar ce am citit despre rai din ce li sa relevat unor sfinti si se pare ca in rai e si bucurie materiala stim ca in rai adam si eva mancau doar de placere munceau de placere adica munca fizica de ce sa eliminam materialul asa ne-a facut dumnezeu putea sa ne faca doar duh dar si ingerii au trup ca altfel cum puteau sa se imperecheze cu oamenii rezultand uriasii deci oamenii de ce nu ar putea avea hobbyuri materiale?
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti dau un exemplu clar alpinism arta de a urca stanci zimi ca in rai nu sunt destui munti sa poti urca pana te saturi asta e doar unul sa nu mai zicem de toate artele martiale care implica multi ani de antrenament eu tind spre armonia dintre trup si suflet...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ai spus nimic la mesajul pe care ti l'am adresat mai sus. Iti dadusem si un exemplu. Mai scriu altul aici. [COLOR=darkred]Te mai joci cu masinutele? Nu?! Dar de ce nu? Atat de mult iti placeau, cand erai micut.[/COLOR] Vezi tu, tot asa e si cu Dumnezeu. Cand vei ajunge acolo, cele de aici iti vor parea jucarii, le vei vedea cu alti ochi. A vrea sa faci alpinism cand ai in fata ta ceva de nedescris este ca si cum, in loc sa iti petreci timpul cu sotia, te'ai juca singur cu masinutele. In fata unei realitati, trecutul capata alte valori si aprecieri. Daca imi vei da odihna neincetata a inimii si a mintii, voi renunta imediat la toate cele pe care, mai inainte, le foloseam spre dobandirea ei.
|
||||
|
||||
![]()
Am gresit eu cand am zis 1000 de ani, intradevar in Biblie scrie "mii de ani"
Apocalipsa Cap. 20 4. Si am vazut tronuri si celor ce sedeau pe ele li s-a dat sa faca judecata. Si am vazut sufletele celor taiati pentru marturia lui Iisus si pentru cuvintul lui Dumnezeu, care nu s-a inchinat fiarei, nici chipului ei, si nu au primit semnul ei pe fruntea si pe mina lor. Si ei au inviat si au imparatit cu Hristos mii de ani. 5. Iar ceilalti morti nu inviaza pina ce nu se vor sfirsi miile de ani. Aceasta este invierea cea dintai. 6. Fericit si sfint este cel ce are parte de invierea cea dintai. Peste acestia moartea cea de a doua nu are putere, ci vor fi preoti ai lui Dumnezeu si ai lui Hristos si vor imparati cu El mii de ani. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apocalipsa | Anna | Generalitati | 16 | 07.11.2017 18:43:07 |
Apocalipsa | Gabriel-G | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 05.12.2011 21:03:32 |
Apocalipsa | gabrielazamfir | Intrebari utilizatori | 9 | 03.03.2010 16:07:36 |
APOCALIPSA | elyere | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 31.05.2008 23:49:27 |
APOCALIPSA | saccsiv | Generalitati | 5 | 30.03.2008 10:40:27 |
|