prima legatura mai apropiata cu el a fost acum trei ani,cand am fost la el in ucraina. era foarte bolnav.tocmai se intoarse de la spital si nu se simtea deloc bine.in fata chiliei i-am cantat o cantare despre M.D.cu greu, cu ochii plini de lacrimi a iesit afara. ne-a binecuvantat si ne zis sa avem grija ca vor veni vremuri grele pt romania.ne-a atras atentia ca vom avea ispite in pelerinaj, dar le vom trece cu bine. si asa a fost.imi doream tare mult sa vizitez orfelinatul infintat de sfintia sa in care a adunat peste 100 de copii pe care nu ii voia nimeni, copii prea bolnavi ca sa se mai ingrijeasca cineva de ei. iar parintele a zis dintr-o data: cand va veti intoarce veti viizta si orfelinatul" mi-au dat lacrimile. ceilalti nu stiau nimic despre asta deci nu aveau cum sa'-si doreasca asa ceva. atunci am inteles ca a stiut ca eu imi doream f mult acest lucru si de aceea a zis. am mai fost si in anii urmatori, dar nu ne-a mai invitat. sunt multe de zis de parintele:la orfelinat sunt peste 100 copii dintre care mai mult de jumate cu handicap, dar toti sunt ai parintelui. toti il numesc TATA.Are mereu o vb buna pt toti.
|