![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR="DarkGreen"]Oare numai de saraci nu-i pasa? Omul se cunoaste dupa roade, iar roadele SS Daniel, pe la mai multe capitole nu prea sunt bune...[/COLOR]
(SS=sanctitea sa, ...dupa cum ii place sa fie numit) [SIZE="4"]O timișoreancă i-a dat cadou Preafericitului Daniel o pungă de un leu cu o coajă de pâine în ea ![]() "Incidentul neplăcut ![]() Timișoreanca Ramona Băluțescu l-a acuzat public pe Patriarhul Daniel că nu-i pasă de săraci. „Vreau să vă dau un cadou, o pungă de un leu și o coajă de pâine”, a spus timișoreanca Preafericitului Daniel înainte de a fi luată pe sus de gărzile de corp ale Patriarhului. Ulterior femeia și-a explicat gestul cu faptul că, într-o discuție purtată cu Patriarhul la inaugurarea Catedralei din Arad, Daniel i-ar fi spus că nu îi pasă de săraci. „Este o minciună”, s-a apărat Preafericitul Patriarh Daniel ![]() http://assets.adevarul.ro/assets/art...triarhhc21.jpg |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 22:11:54 |
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 09:25:35 |
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 17:59:31 |
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 13:54:01 |
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 21:43:39 |
|