![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fani, stai fara griji, nu m-am referit la avatar, ci la profilul care poate fi vizionat doar de cei avizati pe forum, de colegi si, astfel, ar fi indicat sa ne cunoastem mai bine, sa nu avem impresia ca vorbim cu niste carti, mai ales in cazurile in care unii emit doar citate.
Daca ai sti ce viata trepidanta am avut, nu ai indrazni sa pui fotografia...dar, pe mine nu ma intereseaza, asta sunt, asta ma cheama si este strict problema mea ceea ce fac, cum gandesc si cum traiesc. Apropos ! Ma cheama Florentina...
|
||||
|
||||
![]()
Daca tot tu vorbesti,de ce nu schimbi si tu ceva?Mie una personal nu-mi plac pseudonimele astea.De ce-ti spui ory si nu Florentina?Este un nume atat de frumos si unde mai pui ca este crestinesc si se serbeaza intr-o zi atat de frumoasa si importanta din viata Crestinilor Ortodocsi?De ce nu-mi pun fotografia?Pentru simplul fapt ca nu sunt atat de desteapta ca altii sa umblu asa bine cu compiuterul.Daca mi-as da silinta as invata,dar nu prea am timp.IARTA-MA de te-am jignit prin cuvintele mele.(Ionela)
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-ai jicnit, m-ai facut sa zambesc . Ai sa inveti si tu, in timp, tainele acestea ale "compiuterului ", nimeni nu se naste invatat.Numai bine !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt naiva, dar tot nu inteleg de ce atata secret in exprimarea Cuvantului Domnului cu valul pe chip ?
|
|||
|
|||
![]()
In ceea ce ma priveste, nu e secretomanie, cum zice ory, ci expresia propriei vointe libere. Exista si un topic referitor la expunerea publica a imaginilor proprii si de familie; concluzia era ca nu e bine sa facem acest lucru. Odata ce eu am hotarat acest lucru in ceea ce ma priveste, nu mai poate nimeni sa ma convinga sa fac altfel...
Dealtfel prietenii mei ma cunosc; restul... la ce bun?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur, Dorina, de ce nu...in particular.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am observat ca scriu f. multi frustrati pe forumul asta, oare de ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, mare dreptate ai !...macar eu sunt o frustrata cu "chip ".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate, poate intr-o zi imi oferi si mie posibilitatea de-a te vedea, doar sunt femeie, plus ca am avut ceva "alieri "aici pe forum, fapt care ma face sa te simt mai aproape prin simplul fapt ca suntem de ceva vreme. (chiar de ti-ai dorit de multe ori sa dispar ). Oricum, nu detin absolut nici un resentiment fata de tine...si fata de nimeni de pe forum .
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|