Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2009, 15:33:15
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Fani, stai fara griji, nu m-am referit la avatar, ci la profilul care poate fi vizionat doar de cei avizati pe forum, de colegi si, astfel, ar fi indicat sa ne cunoastem mai bine, sa nu avem impresia ca vorbim cu niste carti, mai ales in cazurile in care unii emit doar citate.
Daca ai sti ce viata trepidanta am avut, nu ai indrazni sa pui fotografia...dar, pe mine nu ma intereseaza, asta sunt, asta ma cheama si este strict problema mea ceea ce fac, cum gandesc si cum traiesc.
Apropos ! Ma cheama Florentina...
Vechi 03.07.2009, 16:43:59
padurariucristi's Avatar
padurariucristi padurariucristi is offline
Member

Data înregistrării: 06.06.2009
Locație: orvieto italia
Smile Ory

Daca tot tu vorbesti,de ce nu schimbi si tu ceva?Mie una personal nu-mi plac pseudonimele astea.De ce-ti spui ory si nu Florentina?Este un nume atat de frumos si unde mai pui ca este crestinesc si se serbeaza intr-o zi atat de frumoasa si importanta din viata Crestinilor Ortodocsi?De ce nu-mi pun fotografia?Pentru simplul fapt ca nu sunt atat de desteapta ca altii sa umblu asa bine cu compiuterul.Daca mi-as da silinta as invata,dar nu prea am timp.IARTA-MA de te-am jignit prin cuvintele mele.(Ionela)
Vechi 03.07.2009, 17:48:10
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Nu m-ai jicnit, m-ai facut sa zambesc . Ai sa inveti si tu, in timp, tainele acestea ale "compiuterului ", nimeni nu se naste invatat.Numai bine !
Vechi 06.07.2009, 16:56:46
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Fani, stai fara griji, nu m-am referit la avatar, ci la profilul care poate fi vizionat doar de cei avizati pe forum, de colegi si, astfel, ar fi indicat sa ne cunoastem mai bine, sa nu avem impresia ca vorbim cu niste carti, mai ales in cazurile in care unii emit doar citate.
Daca ai sti ce viata trepidanta am avut, nu ai indrazni sa pui fotografia...dar, pe mine nu ma intereseaza, asta sunt, asta ma cheama si este strict problema mea ceea ce fac, cum gandesc si cum traiesc.
Apropos ! Ma cheama Florentina...
Chiar nu inteleg aceasta secretomanie fata de infatisarea fiecaruia de pe forum, mai ales a celor care sunt relativ veterani ! ! !
Nu sunt naiva, dar tot nu inteleg de ce atata secret in exprimarea Cuvantului Domnului cu valul pe chip ?
Vechi 06.07.2009, 17:54:57
Anca-Miha
Guest

Implicit

In ceea ce ma priveste, nu e secretomanie, cum zice ory, ci expresia propriei vointe libere. Exista si un topic referitor la expunerea publica a imaginilor proprii si de familie; concluzia era ca nu e bine sa facem acest lucru. Odata ce eu am hotarat acest lucru in ceea ce ma priveste, nu mai poate nimeni sa ma convinga sa fac altfel...

Dealtfel prietenii mei ma cunosc; restul... la ce bun?!?
Vechi 06.07.2009, 19:19:53
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
In ceea ce ma priveste, nu e secretomanie, cum zice ory, ci expresia propriei vointe libere. Exista si un topic referitor la expunerea publica a imaginilor proprii si de familie; concluzia era ca nu e bine sa facem acest lucru. Odata ce eu am hotarat acest lucru in ceea ce ma priveste, nu mai poate nimeni sa ma convinga sa fac altfel...

Și eu aș vrea să te cunosc...adică să te văd.
Vechi 06.07.2009, 19:52:47
Anca-Miha
Guest

Implicit

Sigur, Dorina, de ce nu...in particular.
Vechi 07.07.2009, 05:29:29
mirelat
Guest

Implicit

Eu am observat ca scriu f. multi frustrati pe forumul asta, oare de ce?
Vechi 07.07.2009, 09:38:47
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Da, mare dreptate ai !...macar eu sunt o frustrata cu "chip ".
Vechi 08.07.2009, 09:55:51
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul

Da, Anca, poate ca ai dreptate si cu siguranta ai motivele tale pentru aceasta ezitare. Uneori , chiar si eu cred ca este mai bine ca totul sa ramana doar la acest nivel virtual si fara cunostinta chipului celullat, fiindca influientele pot fi diverse. Chiar mi s-a intamplat ca unii sa aiba o alta atitudine fata de mine dupa infatisare, ce-i drept, mai buna...intr-un fel de-a spune si mai rea intr-un alt sens. Nu prea ne este de folos !
Poate, poate intr-o zi imi oferi si mie posibilitatea de-a te vedea, doar sunt femeie, plus ca am avut ceva "alieri "aici pe forum, fapt care ma face sa te simt mai aproape prin simplul fapt ca suntem de ceva vreme. (chiar de ti-ai dorit de multe ori sa dispar ).
Oricum, nu detin absolut nici un resentiment fata de tine...si fata de nimeni de pe forum .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07