![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si, chiar si daca ar fi vrut sa-si schimbe pielea, nu vad care este problema noastra , sau ce legatura are aceasta cu simtamintele si iubirea lui ? Sunt argumente de denigrare, mult prea minore, atat de mici, caci cei care le aduc nici nu-si dau seama de calitatea acestora fata de adevarul din om, omul critic si cel criticat.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu realizezi ca la contrastul intre negru ca funinginea si alb imaculat este ENORM, el a devenit brusc in citiva ani alb? oare cum ? pentru ca nu cre ca ar fi putut sa puna kg de crema pe el si sa nu-i transpire si sa inceapa sa arata ca in videoul in care este zombi cu scursori de crema si discolorari Parea a fi vitiligo insa nu cred ca a fost asta. |
|
|
|||
|
|||
|
stii ca vitiligo iti ataca si pigmentul parului a genelor, de ce ale lui au ramas negre? Ar fi treuit sa se transforme intr-un albinos
|
|
|
|||
|
|||
|
Andrei, de ce ai retinut din mesajul meu partea cea mai neimportanta ?
Chiar conteaza ce era cu pielea lui, sau, doar cu sufletul lui ! ? Te rog, fii mai mult decat atat , fiindca am incredere in judecata ta.
|
||||
|
||||
|
Speechless...http://www.youtube.com/watch?v=RC8aIC8lKr0
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai ! , multumesc heaven...asta era melodia pe care o cautam si abia acum am gasit-o. Multumesc si pentru confirmarea bolii superstarului in apararea acestuia . Este clar ca dorea sa arate si altfel (nu ma refer la piele ) , dar asta nu-mi da dreptul mie sa judec acest aspect, care este chiar minor, pe langa ce poate face inima din om, si nu pielea.
|
||||
|
||||
|
Imi pare bine ca ti-am putut face o bucurie!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 22:02:21 |
| Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 03:26:13 |
| "Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 16:27:01 |
|
|