![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, tu mereu ma bine dispui...oare este pacat ? Esti dintr-o bucata !
Cand vad pe unii vrednici sa se duca la nu stiu cine si sa-l bata pe umar, mi se cam face dor de...pacatul de-a ma uita la soare, caci, peste ceva vreme si asta o sa fie pacat.
|
||||
|
||||
![]()
Interesant. Dar unde ai tu corali? In M. Neagra nu exista. E prea frig.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mie mi-este teama de M Neagra. In ea poti doar sa te balacesti la mal in rest este foarte periculoasa si inselatoare. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar ce spuneti voi de-o biserica pe plaja? In oraselul pe care l-am vizitat anul trecut era o asemenea biserica (catolica). Foarte multe cupluri se casatoreau acolo ca mai apoi sa meaga pe plaja impreuna cu invitatii.
- daca va uitati cu atentie printre palmierii din spatele bisericii vedeti marea - ![]() - aceasta era straduta care ducea de la biserica la mare - ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor,
eu m-am ispitit si numai citind mesajele voastre despre plaja si nuduri.Asa ca nu e nevoie sa mai merg la plaja....:))) |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce te-ai ispitit soro, fii mai explicita!, de ce sa nu mergi la plaja?
|
|
|||
|
|||
![]()
Citind posturile de pe acest forum am ras copios, de mult nu am mai ras asa! Multumesc tuturor pentru ca m-ati binedispus! Cel mai amuzant mi s-a parut Florin-Ionut care spunea "Da, trebuie sa ne ferim de ispite. Dar eu decat sa ma cert cu sotia pe tema asta, mai bine merg si fac plaja." Asta e o dovada de intelepciune din partea ta, Florin-Ionut! (pe bune, nu glumesc).
@Laurentiu: Inteleg punctul tau de vedere in ce priveste normalitatea in raport cu Dumnezeu care tinde sa devina anormala in societatea contemporana, dar trebuie sa tii cont ca atat normalitatea cat opusul sau sunt notiuni extrem de subiective, astfel incat in probleme controversate (cum este raportul cu Dumnezeu) nu poti stii niciodata cu adevarat daca esti in normalitate sau in afara ei. Pentru ca normalitatea este definita de grupul de oameni, norma sau normalul este comportamentul predominant acceptat de corpul social. Din aceasta perspectiva, nu cred ca e corect sa presupui din start ca cu cat mai anormal esti privit sau catalogat de catre corpul social, cu atat mai normal ai fi in raport cu Dumnezeu. Nu exista echivalenta intre cele 2 directii opuse, una nu o implica pe cealalta. In problema mersului la plaja, este amuzanta pozitia barbatilor care s-ar simti ispititi de femeile de pe plaja. In realitate ar putea fi mult mai ispititi mergand pe o strada in oras (nivelul ispitei scade pe masura ce femeia e tot mai dezbracata, parte din ispita asta e ceea ce nu vezi, misterul, cu cat vezi mai multe cu atat mai mica e ispita).
|
|||
|
|||
![]()
Cat despre cei din Africa, care se acopera cu haine pe caldurile cele mai mari, nu trebuie sa ne uitam atat de departe, cred ca si calugarii de la noi si maicutele sunt in aceeasi situatie in timpul verii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Una peste alta,am ras cu lacrimi citind ce s-a mai scris pe acest topic! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|