Citat:
În prealabil postat de giovaninnaa
dar ce ma fac cu dorul de el, si cu dorinta de a fi pina la urma cu el, de a forma cu el o familie crestina, de a se intoarce si el la Dumnezeu? ce ma fac cu dorinta de a fi bine pina la urma, cu el?
|
Poate Dumnezeu ti l-a daruit temporar,doar pentru a-ti arata prin el calea cea dreapta,de a te schimba. Este posibil,cine stie. Nu inteleg totusi de ce tinzi spre deznadejde? Mai exista baieti buni,crede-ma :)
Citat:
În prealabil postat de Anna
Vai mai nevrednicule, nici chiar asa :)) Stiam ca barbatii isi revin mai repede, dar era vorba de 2-3 luni in loc de cele 6 luni-1 an de la femei. :))
Dar cred ca nu te referi la despartirea de dupa o relatie de lunga durata, ca aia n-are cum sa-ti treaca in 2 zile...
|
Intr-adevar,nu ma refer la relatii de lunga durata dar totusi... sunt multe fete pe care le-am iubit,cu care m-am inteles bine,iar cand ne-am despartit,am fost cuprins de un sentiment de regret,de suferinta etc. Dar sunt o fire mai puternica,trec repede peste toate,mai ales daca gasesc pe altcineva.
Asta poate si pt ca am facut (posibil) prostia de a sta cu fete uitandu-ma in primul rand la aspectul fizic. Nu ca ma laud,insa am stat numai cu fete frumoase,si evident ca reuseam sa uit de fostele. Numai cu o fata am avut mai mult de furca,stateam cu ea,apoi ne desparteam si tot asa. Cred ca am fost impreuna de vreo 5-6 ori :)) Asta e,viata e frumoasa,si nu merita sa suferim si sa ne distrugem din cauza unor relatii esuate :) Dumnezeu are grija de noi toti.