![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
@andreicozia: datul in cap altora nu e deloc de neglijat ca metoda, nu spun sa il adoptam, dar el reprezinta frustrarea suprema a unui om in lupta cu un sistem nedrept, este echivalentul haiduciei daca vrei (cred ca nu exista om care sa il condamne pe Robin Hood - intre el si Dillinger nu e nici o diferenta). Daca sistemul e nedrept, de ce sa nu fie si Dillinger nedrept? si apoi nedreptate in raport cu ce? Daca nu recunosti legitimitatea sistemului si dreptul acestuia de a "fura" banii de la populatie, inseamna ca de fapt ai tot dreptul sa furi, de fapt nu furi ca banii sunt ai tai, nu ai sistemului. Din pacate aceasta metoda, chiar extrapolata la nivelul statelor, si-a dovedit de-a lungul istoriei de nenumarate ori eficienta. Democratia si relatiile civilizate si diplomatice sunt un ambalaj frumos pentru camuflarea puterii armate, de care statele se folosesc pentru a-si da in cap una alteia numai si numai pentru bani. Toate razboaiele au exclusiv miza economica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar cunosti alte posibilitati creative pneteu a bate sistemul? as vrea sa stiu la ce te referi? |
|
|||
|
|||
![]()
ha ha, mi-a placut asta, chiar am ras in hohote.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@andreicozia: Gresesti. cei care au creat sistemul l-au creat in mod intentionat cu posibilitati de by-pass, ca aceste posibilitati trebuie sa poata fi folosite ca avantaje de catre indivizii desemnati de sistem. Nu exista sistem impartial, toate sistemele sunt create asa. Chiar si ca salariat cu sotie si copii ai posibilitati, daca ajungi sa cunosti sistemul si sa te folosesti de el. Nici in alte tari nu este nici o diferenta. Cunosc multi oameni care lucreaza in "statele dezvoltate" si in afara faptului ca mai toti vor sa se intoarca in tara, cu toate ca acolo castiga enorm ca ocupa pozitii manageriale, toti relateaza faptul ca o fi nivelul de trai mai ridicat la aia, dar oamenii sunt mult mai nefericiti cu toate ca au case si masini, si mai relateaza si faptul ca si acolo se fura exact ca si la noi, dar mai elegant.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot nu m-ai lamurit cum! Te asigur ca toti asteptam cu rasuflarea intretaiata sa ne spui ceva inedit. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-ti pot spune ceva inedit dar iti pot spune ca se poate. Nu te astepta insa sa existe o reteta universala, pe care o poate aplica oricine, ca atunci nu ar mai fi o exceptie ci chiar regula insasi. Fiecare poate folosi sistemul in alt fel, si cazul fiecaruia este unic din toate punctele de vedere. Nu cunosc detaliile cazului tau in raport cu obiectivul pe care-l ai, dar am convingerea ca ceva se poate face. Depinde desigur si care sunt obiectivele tale (dupa cum am mai spus). Am intalnit atatea cazuri de oameni disperati ca nu pot obtine un credit de la banca si le-am explicat cum il pot de fapt obtine, dupa care l-au si obtinut, incat formula "nu se poate" pentru mine nu prea are nici un sens (si nici nu lucrez in domeniul bancar). Nu bat campii, sistemul chiar iti permite portite, asa e construit, eu insami am folosit multe din ele in varii domenii. Daca tu doresti musai sa crezi contrariul insa, nu voi fi eu aceea care sa insist sa te conving.
|
|||
|
|||
![]()
scuze, cristina, dar ideea acestui topic era ca sa nu se mai ia credite de la banca. nu ce zici tu, de gasit portite cum sa iei credit daca nu ai avea dreptul la el.
deci noi idei din astea asteptam adica, cum sa-ti faci casa fara banca si fara sa dai in cap la nimeni, ci doar muncind CINSTIT, ca simplu salariat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Simboluri religioase in marile religii | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 24.07.2011 17:03:45 |
De ce nu avem banci in biserica ? | sandulescu | Intrebari utilizatori | 143 | 01.02.2011 14:50:49 |
Despre marile cuceriri, imperii si regate | Delirul | Generalitati | 2 | 02.05.2010 15:35:36 |
New World Order | adriano | Generalitati | 14 | 13.11.2009 19:56:22 |
|