![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
subscriu. dar as adauga ca felul in care se spune adevarul cunoaste infinite nuante.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sunt nostalgice intr-adevar, dar m-au bucurat in acelasi timp.. acest topic il simt ca pe un balsam ptr suflet.. el scoate la iveala latura poetica a multora dintre forumisti... savurez la maxim unele postari de aici... si nu stiu de ce, dar gandul imi zboara la Silvestar, la postarile ei pline de sensibilitate de la rubrica cu "poezii preferate" sau "povesti cu talc"...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tare aș vrea să se întoarcă! NU-MI PLACE CĂ A-ȚI PLECAT DE PE FORUM DRAGELE MELE... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hai , te rog fără bătrâneți, că nu ține, râd și curcile când spui așa ceva . Înseamnă că pozele din album sunt trucate ? ? ?
|
||||
|
||||
![]()
Că veni vorba de bătrâneți, ști cât are cel mai tânăr membru de pe forum ? 15 ani ! Iar cel mai "bătrân"? 67 ani ! Așa că tu, draga mea eși Tânără și plină de energie . Curaj !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atâta se consuma Jenica încercând să aducă pe unii la adevăr...până s-a lăsat de forum spre părerea mea și nu numai, de rău. Și apoi Cristi minunata mea grădină se ține cu muncă și migală.Am mai puțin timp pentru net.Pe lângă aceasta este și hramul bisericii pe care o fregventez și unde am avut onoarea să fiu invitată să dau o mână de ajutor,lucru pentru care mulțumesc lui Dumnezeu și celor care m-au pomenit în rugăciunile lor Viorica,Georgeta, Marina ,Vasilica, Aneta tu și poate mulți alții! Multe din durerile și necazurile mele au dispărut și mă simt împlinită și utilă. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@dorinastoica14: daca te ocupi de o gradina atunci inteleg de ce te simti implinita si utila. si eu am o gradina, la care tin foarte mult, si in care lucrez cu muulta placere atunci cand mai prind lumina afara si nu ploua (mult mai rar decat imi doresc, caci muncesc mult si la servici). gradina este adevarat balsam pentru suflet iar cunoasterea plantelor este un domeniu fascinant pentru mine. macar pe acest subiect, daca nu pe topicile de pe forum, mai postati cate un comentariu. eu sunt mai noua si nu am urmarit postarile dvs. mai vechi dar sunt sigura ca erau interesante.
@cristiboss: eu eram reprezentantul familiei la toate aceste forumuri, deoarece aveam rabdare sa stau la coada. Tot eu mergeam si scoteam ratiile (nu stiu daca prin Bucuresti ati prins asa ceva, in provincie aveam ratie lunara la aproape ficare produs de baza, inclusiv la paine, si se scoteau pe cartele). Nu stateam insa la lapte, ca era prea de dimineata si eram la scoala. deh... alte vremuri...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce nu va place in Biserica? | iosif | Reguli in Biserica | 436 | 22.09.2022 13:34:10 |
Imi place de o verisoara - de gradul 2 | Stefan500 | Generalitati | 42 | 27.09.2013 15:21:39 |
Ce ne place in biserica? | Darius | Biserica Ortodoxa Romana | 57 | 09.06.2010 20:15:29 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|