![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, poate ca ei au fost feriti de ispite, dar voi, cu siguranta ca nu . Simtindu-va tinere (ele fiind niste babe trecute de 40 de ani ), si simtindu-va frumoase si siluietice fata de acestea, ati inceput sa le judecati, ba mai mult decat atat, sa va si amuzati pentru aceasta . Astfel v-ati mandrit si le-ati denigrat lor infatisarea...
Nu este frumos nici macar in cuget ! ....multe ascunsuri mai tin de credinta, dar tare ne-am obisnuit sa ne complacem in superficialittate ...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici noi ca femei nu suntem lipsite de ispite,sa fim seriosi,nici barbatul si nici femeia nu sunt monogami prin nastere. Cand accepti sa fii barbatul unei singure femei ori femeia unui singur barbat,aici tine de niste repere de suflet,in primul rand,de a constientiza conditia noastra de OAMENI ca fapturi spirituale ce se ridica deasupra firii animalice ce isi gaseste lacas in fiecare,mai mult ori mai putin. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei, noi ne amuzam de situatie, bineinteles ca se mai uita si barbatii, dar cam atat. Eu personal nu ma simt in largul meu la plaja, pentru ca mereu s gaseste cate una mai "bazata" decat mine si atunci incep sa ma compar cu ea, vrand-nevrand,si nu imi place, dar ma consolez cu gandul ca peste multi multi ani ,si ele vor arata mult mai nasol ca mine; plus ca daca are un bust impresionant, care atrage priviri, si acesta se va transforma intr-un bust-langos. Stiti, ca si vulpea care nu ajunge la struguri.
Dar stiu ca sotul meu ma iubeste si nu m-ar insela. Deci, o privire nu omoara pe nimeni, ca doar cu atat se alege. Oricum ultima data cand am fost la mare, faceau topless mai mult tanti-le alea de peste 40 ani, deci acolo CLAR nu aveai ce vedea. in fine, nu cred ca este un pacat sa admiri frumusetea cuiva, atata timp cat nu ai ganduri necuviincioase cu persoana respectiva. La urma urmei, Dumnezeu i-a dat frumusete, si admiram lucrarea mainilor Lui.
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii ca si imbatranirea, si transformarea organismului odata cu varsta, sau odata cu nasterea de prunci...TOT LUCRAREA MAINILOR LUI DUMNEZEU ESTE, ...nu doar frumusetea. Putem sa le admiram deopotriva, daca este sa fim obiectivi si , cu adevarat fascinati de Lucrarea Mainilor Lui Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Uite, hai sa privim frumusetea departe de instinctul atractiei fizice !
Cum se explica faptul ca femeia atunci cand se afla in perioada de ovulatie, simte atractie si emana atractie mai evidenta decat in cealalta perioada a lunii ? Tocmai din instinctul procrearii,aceasta eliminand anumiti hormoni, caci, daca omul s-ar baza numai pe legile morale si spirituale, fara sa fie influientat de aspectul chimic al organismului, nu stiu unde s-ar ajunge ? Asa, acum sa vorbim de statutul barbatului in aria aceasta sexuala . v-ati intrebat vre-odata de ce barbatul ramane relativ potent si atragator pana la batranete, practic, in timp ce femeia, odata cu menopauza isi diminueaza instinctul atractiei, practic nu prea mai devine atragatoare, poate tocmai lipsei acelor substante chimice care determina masculii sa le detecteze pentru procreare. In timp ce barbatul, tocmai de aceia ramane atragator mult timp, pentru ca este valid pentru procreare.... Deci, cum sa privim frumusetea, doar prin ochii subiectivi si absolut superficiali ai aparentelor, sau si prin instinctele care ne domina, substantele pe care le emanam, in mod subtil, bine-nteles, dar atat de evident. ? Deci, frumusetea este relativa, exista factori mult mai profunzi ai fiintei noastre care ne determina aceste atractii, trupesti, sau, de ce nu si sufletesti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ok, dar instinctul este absolut similar cu cel al animalelor...astfel, nu cred ca am exagerat si nici ca m-am exprimat vulgar. Dar, nu mai conteaza, puteti sa-i numiti oricum, ei tot astfel vor ramane.
|
||||
|
||||
![]()
Da, eu voiam sa fie haioasa povestioara mea, dar avand in vedere ca e luni, si toata lumea e cam ursuza, va inteleg ca nu ati gustat umorul.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|