![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum ar fi, nu de frumusete, este pana la urma, vorba, ci de frumusete in general (ani, sentimente, trairi, mandrie, josnicie, sex, badaranie, orice ...). Eu vorbesc cu sotul meu absolut orice, exact asa cum ma exprim pe forum, sunt libera din foarte multe puncte de vedere, astfel cum si acesta isi permite sa aprecieze o colega de serviciu , fizic, si sa-mi spuna acest lucru fara probleme. Suntem maturi, dar mai ales, ne cunoastem unul pe celalalt si avem incredere prin aceasta vasta cunostinta . (ei bine, in totalitate nu avem cum niciodata ). Chiar de curand mi-a placut de un profesor, de ochii lui, zambind i-am spus sotului meu ca-mi plac ochii lui...pur si simplu, ne-am completat prin gandire si libertatea aceasta, rationala, pana la urma . Poate, de multe ori constrangerea te determina sa doresti sa evadezi, cu toate ca aceasta constrangere, uneori, poate fi si extrem de sireata si de ascunsa in complexitatea unei relatii. La 21 de ani....ce sa mai comentam ? !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 13.07.2009 at 11:49:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=darkred]Uratenia si degradarea materiei[/COLOR] ce alcatuieste trupul nu face parte din planul lui Dumnezeu cel din veci, in care omul a fost creat dupa chipul Sau, cu posibilitatea de a ocoli moartea si de a deveni nemuritor. Insa omul a ales alta cale, anume aceea a neascultarii, a degradarii si mortii trupesti, ca mai apoi, o parte dintre oameni sa ajunga la Dumnezeu. [COLOR=darkred]Nu sunt fascinat de semnele batranetii[/COLOR], ci mai mult ma gandesc la faptul ca Dumnezeu sufera neincetat, inca din ziua caderii omului, vazand cum acela pe care El l'a creat tanar, frumos si perfectibil a ales spre viata calea mortii. Oare nu sufera Domnul cand vede o babuta distrusa si chinuindu'se sa isi care trupul ? De aceea nu indraznesc sa pun acestora numele de "lucrarea lui Dumnezeu".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tin minte si eu "privelisti" de acest gen. Nu am nimic cu acestea, caci multe pot fi urmari ale unor boli, etc. Insa ma mahneste lipsa de grija a lor. Mereu m'am intrebat de ce nu se alege o bluza, ori o fusta larga, usoara si simpla, in locul oribilelor haine mulate si cu culori tipatoare, de catre acelea ce au celulita, burti, etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nadajduiesc ca, recitindu'se mai atent cele scrise de mine, sa se ajunga la intelegerea lor.
|
||||
|
||||
![]()
Da , am înțeles perfect ce spui tu , nu sunt greu de cap . Totul este cu Voia Lui , Dorin ! ! ! Nimic nu mișcă-n lumea văzută și nevăzută fără acceptul și Voia Lui, Dorine ! Suntem prea mici să le judecăm noi chiar pe toate. Voia Lui este ori și unde, Dorin ! ! !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, uite, ce te faci daca sotul chiar se uita dupa o astfel de femeie trecuta de 40 de ani, cu celulita, cu toples nu prea demn, cu sunci...cu ce vrei tu ? Ce zici daca te mai si inseala cu o astfel de femeie ? Ai avea soc, bine-nteles, de aceia este bine sa nu spui niciodata...NICIODATA. Barabatii chiar au tendinta de-a se apropia de femei mai mature, este o chestie ce deriva din instinctul acestora de a-si gasi sentimentul matern din mama, dar si pe cel de stabilitate si protectia ce o confera maturitatea, mai cu precadere decat naivitatea si farmecul tineretii. Fratele meu are o vorba ; "daca ma vede sotia cu una slaba si tanara in oras, cu siguranta nu v-a fi geloasa sau suspicioasa fiindca ea stie ca, nu ma atrag deloc pustoaicele si nici femeile slabe..." (fratele meu fiind slab ). Sotul meu spune ca nu s-ar uita la o relatie cu o pustoaica pentru nimic in lume, i-ar fi teama, sunt imprevizibile, sunt neinfranate, sunt necoapte la minte si astfel pot sa greseasca deseori.... Crede-ma, trebuie sa fii cu luare aminte, dar nu obsedata in acest sens. Barbatii simt o nevoie de completare foarte ciudata, mai putin bazata pe discernamant, cat pe "nevoi personale"...ca sa sune asa ca un cont, caci pana la urma, chiar asa si devine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da, exact asa eram ! Sa fim sinceri !
Iar acum, gandind la varsta aceia, sunt sigura ca, daca m-as fi casatorit as fi ales cu putin discernamant si, probabil as fi ajuns la divort, in cele din urma...nicidecum la resemnare. Tineretea inseamna foarte multa naivitate si greseala, ca le impacam noi cumva si le rezolvam odata cu maturitatea, sau ca ne suportam consecintele cu responsabilitate, ulterior, asta este altceva,dar, tineretea v-a fi intotdeauna naivitate si greseala...asta este si farmecul ei, asta este natura ei . Nu avem ce-i face, prin ea invatam valorile omului in perspectiva.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 13.07.2009 at 12:13:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|