![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hai Ory, postează și tu, că mai am puțin și intru cu "Știrile"!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare... Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ". Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si in dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat )
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 13.07.2009 at 12:50:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa-ti asumi niste riscuri, trebuie sa le si constientizezi, iar ca sa le constientizezi, trebuie sa fii cumva patit, caci, altfel...te tot duci pe aripile virtualului, considerandu-l tot atat de inofensiv ca departarea ce-l caracterizeaza. Si nu este asa. Uneori, varsta isi asuma altfel lucrurile, asa ca , sa nu ne ingramadim, totusi, in aceiasi oala a intelegerii...
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 13.07.2009 at 12:56:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toate acestea, incerc sa nu spun niciodata, NICIODATA !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 13.07.2009 at 13:14:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si tu mi-esti draga, Marina. Esti o persoana deosebita.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte bine !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|