Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 12:34:10
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Păi cum vine asta Marina ? Nu pe mine m-ai îndrăgit pe loc ? Hmm, hm. . hm. . . .
Sincer?? Pentru mine tu ai fost cea mai buna lectie... aceea de a imi pune frau imaginatiei mult prea bogate, si de a nu mai atribui cu usurinta, cate o imagine fiecarui membru de pe forum
Vechi 13.07.2009, 12:38:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Sincer?? Pentru mine tu ai fost cea mai buna lectie... aceea de a imi pune frau imaginatiei mult prea bogate, si de a nu mai atribui cu usurinta, cate o imagine fiecarui membru de pe forum
Așa te vreau, cu lecțile învățate . Experiența bat-o vina ( vezi că nu am spus uzura ! ) . . .
Vechi 13.07.2009, 12:46:09
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Hai Ory, postează și tu, că mai am puțin și intru cu "Știrile"!
Vechi 13.07.2009, 12:46:26
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
Marina, in acest sens, eu cred ca multa imaginatie, dupa cum spui, ne face, practic sa fabricam sentimente sau idei, care in mod normal acestea nu si-ar gasi locul in realitatea inconjuratoare. Ne autoflagelam, iar aceste trairi devin flagelari tocmai pentru ca depasesc aria acestei realitati, prin atata iluzie.
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare...
Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ".
Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si in dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat )

Last edited by ory; 13.07.2009 at 12:50:59.
Vechi 13.07.2009, 12:52:05
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Marina, in acest sens, eu cred ca multa imaginatie, dupa cum spui, ne face, practic sa fabricam sentimente sau idei, care in mod normal acestea nu si-ar gasi locul in realitatea inconjuratoare. Ne autoflagelam, iar aceste trairi devin flagelari tocmai pentru ca depasesc aria acestei realitati prin atata iluzie.
Este complicat , dar tot atat de omenesc, este si un tribut adus acestei sfere virtuale atata, atat de amagitoare...
Este o vorba a romanului ; "ce-i in mana , nu-i minciuna ! ".
Urasc cuvintele, tocmai fiindca ele sunt capabile de mai multa confuzie decat poate fi capabil omul insasi, cuvintele mari si exagerate emise intr-un mod mult prea "mic " si neasumat...mai ales intalnite in credinta si dragoste. (nu degeaba le-am afisat separat )
Hai, chiar așa , ne autoflagelăm, ne . . . Hai să terminăm cu exagerările . Nici prea, prea, nici foarte, foarte. Internetul până la urmă nu este obligatoriu, nici forumul . Toate sunt cu voia noastră liberă și ne asumăm toate riscurile. Să nu ne lamentăm aiurea, dragă Ory ! . . .
Vechi 13.07.2009, 12:54:03
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Hai, chiar așa , ne autoflagelăm, ne . . . Hai să terminăm cu exagerările . Nici prea, prea, nici foarte, foarte. Internetul până la urmă nu este obligatoriu, nici forumul . Toate sunt cu voia noastră liberă și ne asumăm toate riscurile. Să nu ne lamentăm aiurea, dragă Ory ! . . .
Crede-ma, "aiurea " nu este tocmai un termen care sa ma vizeze..., de regula nu tratez lucrurile aiurea, poate ca de aceia par mai rigida, uneori, dar nu sunt...doar ca-mi pasa.
Ca sa-ti asumi niste riscuri, trebuie sa le si constientizezi, iar ca sa le constientizezi, trebuie sa fii cumva patit, caci, altfel...te tot duci pe aripile virtualului, considerandu-l tot atat de inofensiv ca departarea ce-l caracterizeaza. Si nu este asa.
Uneori, varsta isi asuma altfel lucrurile, asa ca , sa nu ne ingramadim, totusi, in aceiasi oala a intelegerii...

Last edited by ory; 13.07.2009 at 12:56:26.
Vechi 13.07.2009, 13:07:22
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Crede-ma, "aiurea " nu este tocmai un termen care sa ma vizeze..., de regula nu tratez lucrurile aiurea, poate ca de aceia par mai rigida, uneori, dar nu sunt...doar ca-mi pasa.
Ca sa-ti asumi niste riscuri, trebuie sa le si constientizezi, iar ca sa le constientizezi, trebuie sa fii cumva patit, caci, altfel...te tot duci pe aripile virtualului, considerandu-l tot atat de inofensiv ca departarea ce-l caracterizeaza. Si nu este asa.
Uneori, varsta isi asuma altfel lucrurile, asa ca , sa nu ne ingramadim, totusi, in aceiasi oala a intelegerii...
Corect, de ești pățită, ști tu ceva , nu pot să te contrazic, neștiind despre ce e vorba în cazul tău.
Vechi 13.07.2009, 13:09:37
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Corect, de ești pățită, ști tu ceva , nu pot să te contrazic, neștiind despre ce e vorba în cazul tău.
Nu sunt tocmai patita, dar mi-a trebuit un moment de ezitare fata de propria personalitate (in aceasta priviinta ) si am incercat sa-l aprofundez ..Atata tot !
Cu toate acestea, incerc sa nu spun niciodata, NICIODATA !

Last edited by ory; 13.07.2009 at 13:14:03.
Vechi 13.07.2009, 13:19:48
anastasia2008's Avatar
anastasia2008 anastasia2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2008
Locație: Acum, in Valenii de Munte, Prahova.
Implicit

Citat:
Draga Lavinia, daca ai avut ceva temeri in a posta poze personale, trebuia sa le pui in album privat si atunci numai cei din lista de prieteni ar fi avut acces la ele... in ceea ce te priveste, vreau sa-ti marturisesc ca pana sa vad pozele cu tine.. pentru mine erai doar un simplu nume, care nu imi spunea nimic De indata ce am vazut pozele tale.. te-am indragit pe loc si te asigur ca e greu a uita pe viitor cine e userul Anastasia 2008.
Draga Marina, nu ma gandisem pana acum la un album privat. Si eu simt la fel atunci cand vad pagini nepersonalizate. Daca ar fi dupa mine, mi-ar placea ca fiecare sa-si posteze o poza de-a sa. Mai ales cei care aleg acest forum sa-si verse nervii, mi-ar placea sa le vad si chipul.
Si tu mi-esti draga, Marina. Esti o persoana deosebita.
Intre minutul acesta care bate ... si celalalt.

Si-mi pare neinteles si trist,
Ca nu privim la cer mai des,
Ca nu culegem flori si nu iubim,
Noi, cei care asa de repede murim.

http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/
Vechi 13.07.2009, 13:20:28
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu sunt tocmai patita, dar mi-a trebuit un moment de ezitare fata de propria personalitate (in aceasta priviinta ) si am incercat sa-l aprofundez ..Atata tot !
Cu toate acestea, incerc sa nu spun niciodata, NICIODATA !
Foarte bine !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07