Citat:
În prealabil postat de heaven
Da,partea materiala conteaza,am fi ipocriti sa spunem ca nu,insa este doar un instrument si nimic mai mult.
Daca partea de esenta,de suflet,lipseste,toti banii din lume nu iti pot cumpara linistea si implinirea.
Cunosc personal femei care au ajuns sa traiasca un iad langa niste barbati cu bani,pentru care nu sunt decat niste achizitii ori imaginea de prezentat la anumite intalniri business.
Ei au amante,bine mersi,iar ele,dupa ani de zile de singuratate si refugiere in tot felul de activitati,sfarsesc in aceeasi situatie,daca sunt mai slabe de inger,iar daca sunt mai tari pe pozitii...divorteaza.
Din pacate,insa,am vazut ca prefera sa isi faca amanti,pentru ca luxul cu care sunt obisnuite sa le fie oferit de catre sot,nu este ceva la care poti renunta peste noapte.
Si uite asa au loc tot felul de tragedii in spatele aparentei unor familii fericite si "realizate".
Personal,daca ar fi sa aleg,as prefera extrema cealalta:un om fara prea multi bani,insa capabil,care sa aiba suflet si sa lupte cu dintii pentru persoana iubita.
Daca acestea sunt,banii se fac.
|
Bravo!!! exact asta vad si eu in realitate... omul muncitor e om cu suflet,si banii se fac mult mai cu spor,cand e cineva drag langa tine,si sunt mult mai folositori...
Eu gandesc,cum am mai spus,ca daca exista acel ''echilibru sufletesc'',atunci toate sunt mai usoare,si daca esti fericit in suflet si ai bani putini e ok!!!
``echilibru sufletesc``:atunci cand ai persoana iubita si potrivita langa tine,un umar pe care sa plangi,un zambet la care sa te bucuri,un ''noapte buna'' somnoros,si un ''buna dimineata'' ciufulit si dulce...
am descris ca am observat ca sunt cativa care nu cred sau nu stiu ce inseamna.