Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2009, 00:20:47
nicolletta nicolletta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

morena de fapt e un moreno,
asta e un musulman ce vrea sa pangareasca dreapta credinta ORTODOXIA.
se da drept victima ca sa fie ajutat dar la urma el vrea sa sminteasca mintile celor slabi.
ma bucur foarte mult ca multi din voi v-ati dat seama .
imi pare rau ca trebuie sa confruntam si minti bolnave si satanice.
dar rugandu-L pe Dumnezeu sa ne intareasca fizic si spiritual, vom reusi sa nu cadem prada mintilor diabolice.
traim vremuri apocaliptie.
vom avea de infruntat multe ispite.
vom fi cernuti asemenea graului de neghina.
Dumnezeu e viu si are nevoie de rugaciunile noastre ca sa "luam legatura cu el", sa fim uniti cu el in gand, suflet si inima.
sa ne simta prezenta si "insistarile" noastre ca nu se supara.
El asteapta de la noi alegerea noastra.
Viata e scurtul timp in care noi demonstram clar si concret cu cine dorim sa petrecem eternitatea.
nu exista drum intermediar.
exista doar raiul si iadul.
Dumnezeu sau dracul.
punct.
avem libertate.
avem vointa.
avem putere de a alege.
avem ratiune.
suntem impreuna.
Iisus ristos, bate la usa inimii noastre, ne cheama, raspundem, bine, nu, nu.
dracul isi face si el treaba, cu voia Lui Dumnezeu, pentru a fi liberi si hotarati sa mergem la Dumnezeu, El nu ne vrea fara voia noastra.
RAIUL SAU IADUL.
CLAR SI CONCRET.
noi suntem, avem capacitatea necesara, ratiunea sanatoasa de a alege.
nebunii pt ca nu au mintea curata, clara, ajung in rai.
cine nu e nebun suta la suta are de ales.
mai spun doua cuvinte despre alesii Lui Dumnezeu, parintii, care slujesc in casa Domnului, BISERICA.
nu stiu daca toti il cunoasteti pe Danion Vasile, a scris sub indrumarea duhovnicului sau si mai multor parinti si monahi, mai multe carti. foarte necesare oricarui crestin ortodox.
a publicat si pe net www.danion-vasile.ro
vorbea foarte frumos in cartea Problemele tinerilor, despre preoti.
a fost intrebat daca ar vedea un preot beat in sant, i-ar saruta mana?
si el a raspuns:
I-as fi sarutat-o doar ca martirisire de credinta, ca stiu ca Dumnezeu poate lucra si prin el fiind beat.in momentul in care saruti mana unui preot, o saruti nu ca e un om iesit din comun, ci pt ca e robul lui Hristos si el stie ca de asta ii saruti mana.daca preotul ar intelege ca ii sarut mana, poate ca isi poate scimba viata, dupa o astfel de atitudine. stiu ca exista doua feluri de oameni: unii se smintesc de preotii care pacatuiesc si se indeparteaza de biserica, si pierd foarte mult; si altii insa inteleg ca preotul e preot si poate savarsi Sfintele Taineoricat de pacatos ar fi, desi dupa canoanele Bisericii, preotul cre loveste un credincios trebuie oprit o vreme de la savarsirea Sfintelor Taine; preotul care desfraneaza trebuie oprit de la savarsirea Sfintelor Taine.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14