Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Moaste
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.07.2009, 13:47:35
ralluka ralluka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.08.2007
Implicit va mulumesc frumos

va multumesc pt. amabilitatea si rabdarea cu care mi ati raspuns.
cu siguranta trebuie sa ii urmez sfatul lui costel si sa intru mai des la biserica, astfel imi gasesc si eu linistea si impacarea sufleteasca.
sunt ortodoxa .. si ..DA, la icoane ma inchin..desi am acelasi gand ... cand intru in biserica prefer sa ma rog la Dumnezeu si atata...dar uite cum imi BAT CAP IN CAP ideile..pt. ca am o fetita de 1,6 ani pe care am tinut neaparat sa o botez cu un nume crestin. (Am ales Andreea)
asta este: TREBE NEAPARAT SA IMI FAC ORDINE IN prioritatile din viata mea.
Uneori- si de cand am copilul- parca tot mai des- ma bate un gand: Ca nu m am spovedit si poate mor.. ajung in iad si nu ma voi mai intalni cu fetita mea niciodata ... CE GAD MAI AM SI EU!!!!!
Reply With Quote
Vechi 16.07.2009, 14:02:19
luchian
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ralluka Vezi mesajul
va multumesc pt. amabilitatea si rabdarea cu care mi ati raspuns.
cu siguranta trebuie sa ii urmez sfatul lui costel si sa intru mai des la biserica, astfel imi gasesc si eu linistea si impacarea sufleteasca.
sunt ortodoxa .. si ..DA, la icoane ma inchin..desi am acelasi gand ... cand intru in biserica prefer sa ma rog la Dumnezeu si atata...dar uite cum imi BAT CAP IN CAP ideile..pt. ca am o fetita de 1,6 ani pe care am tinut neaparat sa o botez cu un nume crestin. (Am ales Andreea)
asta este: TREBE NEAPARAT SA IMI FAC ORDINE IN prioritatile din viata mea.
Uneori- si de cand am copilul- parca tot mai des- ma bate un gand: Ca nu m am spovedit si poate mor.. ajung in iad si nu ma voi mai intalni cu fetita mea niciodata ... CE GAD MAI AM SI EU!!!!!
Sa-ti traiasca!!!

Copilul iti schimba multe prioritati in viata,

Sa-ti ajute Dumnezeu in tot ceea ce vrei sa faci

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2009, 00:10:45
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Sunt convinsa ca daca Dumnezeu nu ar fi vrut sa cinstim sfintele moaste, le-as fi supus legii materiale si nu ar fi izvorat mir, nu ar fi ramas intregi, neputrezite. Tu ce crezi, Raluca?

Iar in privinta gandului pe care il ai, ca poti muri, este bine ca il ai. Parintii bisericii ne invata sa ne gandim la moarte astfel incat sa ne gaseasca pregatiti. Nimeni nu isi stie viitorul, deci mai bine sa fii spovedita si impartasita mereu...in timp vei si intelege de ce ai astfel de ganduri, care cu siguranta vin de la ingerul tau pazitor.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2009, 14:45:22
ralluka ralluka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.08.2007
Implicit

va multumesc frumos pt. raspunsuri.
ce cred eu? pai sa va spun. eu ma consideram o credincioasa pt. ca ma inchinam in fata bisericii CAND TRECEAM PE LANGA EA sau la "problemele" mele spuneam un DOAMNE AJUTA!!!. dar de ceva timp(putin) am inceput sa merg si la biserica si sa citesc carti de specialitate. iar ideile mele abia acuma se formeaza :) Ce cred eu? Ca sunt o necredincioasa care are multe de invatat.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
MOASTE alexandra Moaste 25 21.01.2014 15:56:00
Moaste iRoDiOn Generalitati 3 04.04.2012 21:54:52
Sfinti cu moaste Seraphim7 Moaste 4 04.11.2011 19:22:06
Biserici cu moaste roman2010 Generalitati 11 22.12.2010 09:59:06
Păcătuiesc artiștii prin creațiile lor? Bunl Despre Biserica Ortodoxa in general 15 14.02.2009 22:03:30