![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
este adevarat.sunt multi consumatori de otv.dar aceia sunt multi pensionari,care se vede ca se plictisesc rau.si vb de democratie?nu se vede ce popularitate au inceput sa aiba partidele extremiste in vest?nu vedeti desgustul europenilor asupra democratiei,peliefate in eurobarometrele CE?de aici avem de invatat
|
|
|||
|
|||
![]()
Cultural suntem minori iar spiritual suntem retrograzi dar ne fudulim cu ambele!
|
|
||||||||
|
||||||||
![]()
A fost cumva comunismul pro-credinta?
De ce singuri? Dumnezeu ar fi cu noi.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sua nici macar nu este o tara si nici democratie nu este. Este o unealta pentru ca asa a fost initiata a fi! Este "curva de pe ape" (pt cine stie). Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Comunismul a fost o religie, cu toate componentele necesare. Conducator pe post de faraon atotputernic si atotstiitor (mama si tata academicieni de renume mondial, remember?), poezii patriotice pentru slavirea zeilor, activisti pe post de preoti (uneori au fost chiar preoti) samd.
Cel mai grav in ce proveste asemenarea dintre cele doua mi se pare faptul ca ambele doctrine in decursul istoriei au pretins ca detin adevarul absolut si adeptii lor au reprimat in mod violent, atunci cand au avut puterea in maini, pe cei care au indraznit sa fie contra. O ideologie perfecta nu are nevoie de violenta pentru a se impune, cu atat mai mult cu cat pretinde ca aduce pace! Astfel de regim surogat pentru religie a fost si cel nazist. Acum uita-te de exemplu in Coreea de nord si vezi cum iubitul conducator are intotdeauna dreptate. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apropos, am cumparat in Anglia un Atlas frumos "History of the world". Stii ce scrie acolo despre Iisus?? "A fost un om care pretindea ca este trimisul lui Dumnezeu". Asta este hrana care este data cu forta tuturor acolo! Alta chestie: la Oxford era o asociatie a studentilor crestini. Un club al studentilor homosexuali i-a dat in judecata pe motiv ca denumirea acestei asociatii este discriminatorie pentru ca ei (homosexualii) se simt discriminati si ofensati de denumirea "Asociatia studentilor crestini"!!! Judecatorul a ordonat ca denumirea asociatiei sa fie schimbata, la fel si statutul, si mai mult, ca nu au voie sa refuze homosexuali in randul asociatiei!!!! Asta este "idealul" catre care trebuie sa ne indreptam?? Citat:
Citat:
Totusi gandeste-te la urmatoarele: Iisus a murit la scurt timp dupa crucificare (3 ore). Nu a murit din pierdere de sange! Deci cam de ce crezi ca a murit?
Doamne, Dumnezeul meu, desi nu am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Last edited by sergiu; 16.07.2009 at 16:16:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poporul nostru este binecuvantat...si conteaza foarte mult Sfintele Liturghii zilnice din sfintele manastiri; sa nu uitam ca Rugaciunea si postul sunt o PUTERE! Sa postim si sa ne rugam si , cu siguranta Bunul Dumnezeu nu va ingadui mai mult decat putem duce!
Am citi si eu zilele trecute "indemnurile" adresate copiilor din UK dar sa nu uitam ca acolo de ani de zile sunt femei preot care slujesc in biserica anglicana. Bunul sa ii lumineze si sa ii ajute sa inteleaga ceea ce trebuie! http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...i-porcine.html http://www.guardian.co.uk/uk/2009/ju...s-rise-britain http://www.telegraph.co.uk/health/sw...-problems.html
[COLOR=#0000bf]"Asta imi este toata misiunea si rostul pe pamant, pentru care m-a inzestrat cu daruri – desi eu sunt nevrednic. Pentru asta sunt solicitat în toate partile, ca sa propovaduiesc iubirea lui Dumnezeu si sfintirea oamenilor prin iubire. De alte ganduri si rosturi sunt strain." Pr.Arsenie Boca[/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hahaha, :)) alea le numesti tu raspunsuri?...pffff!(doar unul de la sergiu, ca celalalt era in acord cu mine)
"America nu este o tara, si alte bazaconii despre vrajitorii" sau " intotdeauna vor exista alte feluri de democratie"...:))) si comentariul pueril referitor la Stalin si Gestapo :))) Pe copii trebuie sa-i lasi sa discute cu copiii Astea-s fite studentesti chipurile rebele de pe la Internet -cafe-uri |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de unde sa ma rog | icer82 | Intrebari utilizatori | 1 | 24.02.2010 14:18:37 |
Unde gresesc??? | simona76 | Generalitati | 7 | 30.12.2009 13:59:35 |
|