![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@iuliana_N iti multumesc pt incurajari si pt vorbele frumoase. Am citit cu foarte mare drag tot ce ai scris. Raman vesnic dator!
@Traditie1,exemplu Mariei Egipteanca e putin exagerat zic eu. Ea s-a sfintit! Deci va rog mult,nu confundati sfintenia cu mantuirea! Si inca ceva,ce probabil nu s-a inteles din mesajele mele anterioare: eu NU o judec pe fata asta si nici nu se pune problema sa nu o iert. Dar nu despre asta vorbeam... ci ma refeream strict la relatia dintre noi,la ce va urma,la felul in care constiinta mea va fi sau nu incarcata cu un sentiment de regret,de apasare etc. Ca de iertat iert pe toata lumea si deasemenea nu judec pe nimeni. Toate astea sunt in voia Tatalui,nu sunt eu demn de a le face. Sper ca acum ati inteles ce vroiam sa punctez in mesajele mele. @Anca-Miha,tocmai asta fac,incerc sa tin seama si de glasul constiintei,nu vreau sa ma pronunt sau sa iau vreo decizie pana nu aflu daca e de la Dumnezeu sau de la diavol. Ca am mai facut eu tampenii la viata mea,m-am grabit sa stau cu fete ca apoi sa le las din cauza ca ma iubeau prea mult si eu realizam ca nu sunt ceea ce imi doream. Am regretat enorm,credeti-ma,si nu as vrea sa se repete situatia! ![]() Iti multumesc pt cuvintele de apreciere,fac si eu tot ce pot si incerc s-o fac cat mai bine,ascultand si de Dumnezeu. Sper sa pot lua decizia cea buna,ca in viitor sa nu regret (indiferent de alegere). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Suntem prea tineri,intelege. Crezi ca eu as vrea sa astept atat? Dar nu se poate! O sa vb si cu duhovnicul.
|
|
||||
|
||||
![]()
In patru ani multe se mai pot schimba.
|
|||
|
|||
![]()
Sa stii felix ca e foarte naspa si cand esti virgina si prietenul tau deja a mai fost cu doua virgine...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru NEVREDNICUL:''prietena mea nu mai este fecioara''
Am sa expun o parere,care nu este a mea!!!!!Nu,Doamne fereste!!! Problema aceasta a barbatului cu partenera care nu mai e fecioara,vine din teama ca ''celalalt'' a fost mai bun decat el!Daca i-a oferit mai multa placere?!Daca isi va aminti de celalalt?!Daca in timp ce face dragoste cu el il compara cu celalalt?! Multor barbati le e teama de comparatie! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu asta e motivul. Chiar nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si inca ceva!!!!!!!!!!!
Nevrednicul:''Nu vreau sa mai provoc suferinta nimanui,mai ales acestei fete,pe care daca as parasi-o ar fi foarte puternic afectata,poate marcata pt totdeauna.'' O iubesti pentru ca o iubesti?sau o iubesti pentru ca te iubeste?! |
|
|||
|
|||
![]()
Stiam! Am zis si eu asa............stii tu..............
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atunci cand spunem/scriem ceva conteaza nu numai daca avem dreptate ci si daca este util sa spunem acel lucru... Last edited by cristina2012; 17.07.2009 at 14:19:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena ta nu e Virgina! | inkognito | Generalitati | 286 | 17.01.2011 16:28:34 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
O rugaciune pentru prietena mea va rog | istina | Umanitare | 20 | 30.10.2010 16:53:20 |
|