![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Fani, nu stiu daca cel drag mie (trecut la cele vesnice), s-ar bucura sa ma vada imbracat in negru. Si asa cum am mai spus, nu culoarea neagra pe care o port, imi va tine treaza in mine persoana trecuta la cele vesnice.
Am mers acum cativa ani la o persoana, la o sfestanie. Ne-am pus sa ascultam, mie si preotului, diverse interpretari la pian ale sotului sau. Modul in care a facut acest lucru, in care ne-a vorbit despre el, l-a facut viu. Si avea atata putere de a vorbi despre el nu din faptul ca purta ceva negru, ci din faptul ca omul respectiv nu a murit in ea. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce profund esti Costel ! ...bravo tie !
Maine, mama face parastas de 7 ani pentru tatal meu, nu-l dezgroapa, fiindca la noi la biserica nu se face asa ceva, insa, se face doar masa si slujba de pomenire. Dupa cum mi-l amintesc pe tata, lui nu i-ar fi placut deloc aceasta indoliere si suparare, ci din contra, indemna oamenii sa-si traiasca viata intr-un mod vesel si imbucurator, sa nu fie crispati, sa nu fie complexati sau mohorati. Cu toate ca el nu prea-si arata bucuria, datorita dependentei de alcool ce-i subrezeau simtirile si puterile. Am auzit ca acest doliu fata de rude apropiate trebuie tinut si din punctul de vedere al impreunarii cu sotia (sotul ) pe perioada doliului , adica nu se cade a se face asa ceva. Este adevarat ?
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 17.07.2009 at 16:11:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Doliul | inasandu | Slujba inmormantarii | 11 | 20.08.2023 20:48:56 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Doliul | elizabeta | Generalitati | 3 | 23.12.2009 16:06:54 |
Doliul | daliapantelimon | Generalitati | 3 | 04.02.2007 13:12:14 |
|