![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In principiul 1. Dar si 4, pe care-l fac din pacate, de multe ori, cu mandrie.
|
|
||||
|
||||
![]()
eu sunt pentru 3.si de aici avem multe de discutat.suntem atitea creiere toate gindim mai mult sau mai putin ginditi-va cite putem face pentru omenire?
|
|
|||
|
|||
![]()
Curiozitatea m-a convins sa ma inscriu. E interesant, uneori enervant, sa citesc parerile anumitor useri, sa analizez mentalitatea ortodocsilor. Spun enervant deoarece anumiti useri nu sunt dispusi sa asculte alte opinii si sa le analizeze,
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca din fiecare. Oricum, aici pe forum ma simt "ca acasa". Cand am venit prima data aici, mi-am dat seama ca ,cunostiintele mele in legatura cu ortodoxia sunt nule, aproape. Aici m-am maturizat, daca pot spune asa.
Aici am gasit raspunsul la intrebari care am macinau ,aici am gasit lamuriri, si cel mai important, aici am gasit prieteni adevarati, care m-au ajutat cand am avut mare nevoie de o vorba buna, de un sfat, si nu se afla nimeni langa mine ca sa mi-l ofere.Aici am aflat de fapt ce inseamna dreapta credinta ortodoxa si valorile ei. de asta imi place sa vin pe forum: sa invat eu, sa sfatuiesc pe altii, si cel mai important,sa imi apar credinta in fata celor care doresc sa o defaimeze.
|
|||
|
|||
![]()
toate la un loc
|
|
|||
|
|||
![]()
Toate la un loc si-nca multe altele...care, nu vor spune mare lucru in cele din urma .
|
|||
|
|||
![]()
1 si 2. Am intrebari, vreau sa aflu raspunsurile altora ca sa-mi pot da propriile raspunsuri.
|
|||
|
|||
![]()
Initial 2,apoi..........a devenit 1!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
un izvor de apa limpede si rece ca sa-mi inviorez sufletul obosit.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
|