![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Originea vietii este importanta daca vrei sa intelegi comportamentul vietii. Din punctul meu de vedere cine vorbeste de un efect fara sa stie cauza acelui efect abereaza. Nu exista efect fara cauza. Nici macar un fir de praf nu se muta din locul "a" in locul "b" daca nu actioneaza asupra lui o cauza. Daca eu judec gresit. Spune-mi tu ce ar trebui sa explice evolutionismul si chiar o face? Sa-mi explice ceva logic cu cauza si efect.. si eu ascult... Ca sa revenim la subiect: "Cauza" vietii care este? Daca cineva imi spune ca un singur atom apare in lumea materiala fara sa aiba o cauza e limpede ca abereaza. Cum poti vorbi de viata(efect) fara sa stii cauza care sta la baza ei? Ba am auzit de selectie naturala... Dar cum explica selectia naturala transformarea din vierme in reptila.. Cate miracole are teoria asta... Cum explica selectia naturala alegerile omului.. omul de multe ori alege in detrimentul lui pentru a indeplini alte scopuri mai importante? Oare intr-o ordine produsa de un evolutionism cum s-ar putea dezvolta "alegeri" care sa fie impotriva supravietuirii??? De ce i-ar pasa evolutionismului daca specia se duce mai departe prin viol sau prin dragoste? De ce trebuie sa existe sentimente? Ce rost au ele sa apara intr-un evolutionism care nu ofera nici cele mai simple raspunsuri... Ce sens au notiunile de bine sau de rau intr-o asemenea teorie?
__________________ Hazardul este măsura ignoranței noastre. (Henry Poincare) Last edited by Andu30; 20.07.2009 at 14:06:22. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria enzimelor | Florin-Ionut | Postul | 23 | 31.05.2012 07:57:57 |
Teoria evolutiei - un basm! spun oamenii de stiinta | elcipo | Teologie si Stiinta | 524 | 06.10.2011 12:49:15 |
Teoria conspiratiei | idealist | Generalitati | 9 | 21.06.2010 23:00:58 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|