![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am vazut biserici care erau atat de mult impodobite, incat abia se mai vedeau icoanele. Am intrat si in case in care lucrurile nu erau aranjate pe placul meu. Insa, oamenii au fost atat de plini de viata, incat am trecut cu multa usurinta peste lucrurile din casa. Cred ca si in biserica s-ar putea face aceasta trecere de la observatie la traire, daca am avea parte de traitori si nu de vizitatori. Nu prea mai avem constiinta ca stam de vorba cu Dumnezeu. Exista din nefericire in multe biserici constiinta ca sunt in piata, in parc, ... vorbesc mai mult intre ei, decat cu Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 15 | 02.08.2011 23:07:35 |
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra | mara2008 | Umanitare | 16 | 10.09.2010 18:17:36 |
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? | schimnic | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 29.04.2009 18:55:41 |
|