![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce nu au luat in considerare a fost invidia umana, nu inteligenta ascunsa sau altceva. Americanii sunt singurii care au reusit sa ajunga pe Luna si asta va roade. Pe Luna exista echipamente functionale lasate de expeditii. Cum altfel credezi ca au ajuns acolo? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pentru mine, fie ca omul a pasit sau nu pe luna, faptul in sine ramane invariabil, tot o minciuna a minciunilor. Este o orientare gresita a omenirii mai mult spre lumea exterioara decat spre cea interioara, mai mult spre material decat spre spiritual.
Omul, dispus sa cunoasca mai mult despre univers decat despre sine insusi, ramane,din pacate, la o intelegere superficiala, doar in parte, a lucrurilor. La ce imi foloseste sa detin din ce in ce mai multe informatii, daca raman in afara sensului propriei existente? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca Adam nu ar fi cazut, acum am fi fost o civilizatie superavansata tehnologic si nu numai, intr-o lume perfecta, neafectata de rau. Poate ca descopeream si alte lumi in Univers... Dar omul a ales sa spuna NU.
|
|||
|
|||
![]()
asha arata luna de aproape, imagini luate de o sonda japoneza, shi imi pare ca solul este fie de gheatza fie de roca lucioasa... deci nicivorba de praful ala shi pamantul ala de pe platourile de filmare gen huliwud
eu ash crede ca e apa inghetzata, ca altfel de ce sa fie asha de stralucitoare luna daca nu are atmosfera, ca pamantul de aia straluceste shi bate in albastru din pricina atmosferei shi din pricina oceanelor... shi inca o chestiune, poi ar fi trebuit sa se vada stelele in orice imagine de pe luna ca practic nu exista efectul luminishcent al atmosferei, deci in toate pozele "de pe luna" ar fi trebuit sa se vada stelele in directzia opusa soarelui... ce e ciudat ca nu se vad stelele nici pe filmul asta care pare luat dintr-o sonda satelit: http://www.youtube.com/watch?v=KJ-Dt9U1T10 http://www.youtube.com/watch?v=rB1ul...eature=channel http://www.youtube.com/watch?v=H1KWt...eature=related iar daca totushi exista atmosfera ea este mult mai rarefiata iar la noi pe terra de aia e asha densa din pricina atractiei mult mai mari, dar acolo e rarifiata daca exista shi precis exista shi atmosfera... dar de cateva ori mai rarifiata... ca nu-mi dau seama din imagini daca e praf shi dune, roca sau ghiatza prafuita... Last edited by vsovi; 21.07.2009 at 15:04:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de vsovi ![]() asha arata luna de aproape, imagini luate de o sonda japoneza, shi imi pare ca solul este fie de gheatza fie de roca lucioasa... deci nicivorba de praful ala shi pamantul ala de pe platourile de filmare gen huliwud cum iti place sa te faultezi singur si mai vii si pe forum sa faci asta! praful provine din chestiile alea rotunde care se vad in poza. Oamenii rationali le-ar numi cratere provenite din urma impactului meteoritilor cu solul lunar. Citat:
eu ash crede ca e apa inghetzata, ca altfel de ce sa fie asha de stralucitoare luna daca nu are atmosfera, ca pamantul de aia straluceste shi bate in albastru din pricina atmosferei shi din pricina oceanelor.. shi inca o chestiune, poi ar fi trebuit sa se vada stelele in orice imagine de pe luna ca practic nu exista efectul luminishcent al atmosferei, deci in toate pozele "de pe luna" ar fi trebuit sa se vada stelele in directzia opusa soarelui... dupa ce ai demonstrat ca mecanica e prea complicata pt tine acuma treci la optica? Citat:
Last edited by vsovi; 21.07.2009 at 15:28:35. |
|
|||
|
|||
![]()
nu au ajuns pe luna, shi de rushine ca sa nu dea in vileag minciuna shi sa nu intineze "mandria natzionala" nu au avut curajul sa trimita nicimacar robotzei cu camere de filmat pe luna, fiindca nu shtiu cum sa-i trimita acolo unde nu este atmosfera ca sa fac praf caci e mishcare accelerata chiar daca acceleratzia gravitatzionala este de cateva ori mai mica... dar posibilitatea exista, sa trimita robotzoi ce se coboara shi se urca pe un fir de nylon lansat din spatziu de unde nu se manifesta gravitatzia, ca o unditza, dar le e frica sa se apropie de campul gravitatzional lunar pentru a lansa ca sa nu-i traga acolo shi sa nu mai aiba cum ieshi caci daca incepe atractzia merg in mishcare accelerata de se prabushesc... shi se sfarama de solul lunar daca nu cumva intra in el ca in branza ca o fi praf sau ghiatza acoperita cu praf sau ce shtiu eu cum o fi intr-adevar solul lunar, ca abea de putzina vreme au trimis japonejii o sonda ce se invarte in jurul lunii shi ia imagini ceva mai de aproape...
deci nu ar fi trimis ei pe luna robotzei inainte sa trimita pe marte? de ce nu a trimis? pentru ca pe luna robotzeii in lipsa atmosferei cad shi se fac pulbere, ca nu este atmosfera... iar chestiile alea cu caderile cu aceiashi viteza se pot face foarte simplu intr-o incinta vidata cu presiune f mica ce tinde spre 0, shi acolo cad obiectele cu aceiashi viteza... iar apoi umblat un pic la viteza shi iese exact cat trebe ca fraierii sa masoare pe film shi sa-i creada... ca ei defapt jucau asha ca-n filme ca e in direct... ca se filmeaza in direct... poi e prima oara cand se pacaleshte poporul cu tembelizorul? Last edited by vsovi; 21.07.2009 at 13:12:34. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suprapopularea: minciuna minciunilor | Va_iubesc | Generalitati | 151 | 21.03.2013 17:10:49 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|