Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.07.2009, 12:30:59
hatryan's Avatar
hatryan hatryan is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Locație: Spania,Romania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru hatryan
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Si daca era marea iubire a vietii lui,mai pleca visand la alta femeie?
Stii,ca de multe ori tindem sa credem ca iubim pe cineva,dupa ce il pierdem,dar aceea nu e dragoste cu adevarat,e doar acel sentiment cumplit ca am pierdut pe cineva si brusc incepem sa idealizam persoana,aproape sa credem ca o iubim si nu mai putem trai fara ea,dar,eu cred ca daca ar reveni langa ea acum,pe masura ce ar trece timpul s-ar intoarce la acelasi fel de a fi.
Nu stiu,Hatryan,poate ai sa ma contrazici,insa eu nu percep ceea ce este intre voi doi ca pe o dragoste matura,profunda,ci,mai curand,ca pe un episod adolescentin,o lectie de viata din care,daca ai intelepciunea sa inveti,iti va folosi pentru viitor.
da... te contrazic!!! eu stiu cat de mult o iubesc! am mai scris undeva pe aici... ma invart in cercuri de oameni ok,fete dupa care inainte salivam,multe,dar acum nu ma incanta niciuna...
trebuia sa venim impreuna dar tatal ei a avut o problema in romania si a trebuit sa ramana si ea o luna,si dupa sa vina,dar nu stiu cum si ce a facut,ce sa intamplat sau ce ia facut tatal ei ca a iesit asa... e si influentata destul...daca era sa nu o iubesc si sa fie doar o flacara sau doar remuscare,atunci imediat ma scoteam din asta facand ce face ea,la distractie... dar eu nu... orice fac ma gandesc numai la ea...
stati linistiti ca am destula experienta de viata,am 28 de ani...
am intrat sa scriu pe acest forum pentru ca pe bune nu mai suport pe nimeni,nu mai vreau sa vb cu nimeni,macar pe voi nu va cunosc... si asta imi face bine!
stiu ce vorbesc... mai sunt pe aici care intradevar nu au habar de iubire adevarata si de suferinta care o produce... dar eu stiu ce inseamna credetima...

Last edited by hatryan; 21.07.2009 at 12:35:13.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare pentru iubita mea! dumitrucelmare2000 Nunta 20 08.01.2012 20:08:21
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? hatryan Rugaciuni 5 30.07.2011 22:35:05
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cum se impaca serviciul militar cu credinta? sophia Generalitati 41 13.01.2010 23:31:16