![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
da ce tia facut parintele Cleopa?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cateva raspunsuri voua:
1. Citesc la ora actuala din cateheza de peacest site, care mi-a fost recomandata in primul post, de caostel mi se pare. F.interesant si am mai aflat niste raspunsuri. 2. Daca as avea bani le-as cumpara toate si altele recomndata de voi si le-as darui apoi si bisericii la care merg, sa mai citeasca si altii (in regim de biblioteca). Am deja o lista cu unele carti de care am mai auzit pe aici si le voi cauta in tara. 3. Pentru Georgepacuraru si altii care mai intreaba: am mai explicat la sectiunea despre calugari problemele mele cu lucrarile parintelui Cleopa. Pacat ca nu raspunde si Cristiboss la acest topic sa-mi spuna unde gasesc cartile recomandate de el. Alta intrebare: La ce librarie se gasesc cursuri de seminar si facultate teologica? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Sophia, iti recomand si Christos Yannaras - "Abecedar al credintei". Lucrarea a aparut cu cativa ani in urma la Editura Bizantina.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preoti de tara sau preoti de oras? | paulac | Preotul | 38 | 26.06.2013 11:55:03 |
| Rugaminte catre toti | anirod | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.10.2009 11:13:26 |
| Rugaminte catre toti | anirod | Generalitati | 5 | 30.09.2009 23:18:23 |
|
|