Citat:
În prealabil postat de hatryan
inteleg ce spui... dar daca ea mia spus la telefon de 100 de ori ca nu ma mai vrea... sa nu fac marea prostie sa ma duc in romania... nu mai vrea sa ma vada...
acum mia zis ca daca o iubesc sa o las asa cum e,singura,sa se distreze,sa faca ce vrea...
nu ma mai vrea ca asa zice ea nu dau eu cu presupusul...
miam luat bilet de avion si lam anulat... trebuia sa fiu acolo pe 12 cand implinisem 1 an de cand eram impreuna... dar mia spus prea multe... ma rspins total... inca sa enervat...
merge numai prin cluburi discoteci... ca sa treaca mai usor... ea nu era asa... nu mai cred ca mai am ce sai fac...
ma doare enorm de tare... dar pe bune numi da nicio solutie... iam propus o gramada de variante,care inainte o incantau,niciuna nu accepta...
|
Pe de alta parte din ce scrii tu aici, se pare ca are alte prioritati. Eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie mai bine sa-ti vezi de teaba. Asa a oranduit Dumnezeu sa fie! Probabil ca te-a salvat! Vezi sa nu fie ce ai tu acum amagire...