![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru Marina(Alca) de ziua ei, un camp de lalele vesele
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Na, că ți-am furat și eu trei fire de lale și i le dau cu cel mai mare drag lui Marina ! Chiar i-am scris un mesaj pe privat , pentru că nu mai știam exact ziua cea mare , dar ai spart tu gheața . Să fi iubită, fericită draga mea dragă Marina ! Sănătate, liniște sufletească și împlinirea tuturor dorințelor tale. Ți-am trimis și un pupic dulce, ce sper să ajungă nevătămat până în îndepărtata Australie ! ! !
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() "La mulți ani" Răbdare în încercări,sănătate și mult optimism căci întodeauna oricât de rău ar fi poate fi mai rău și oricât de bine și mai bine! EU ÎȚI DORESC NUMAI BINE ȘI BUCURII
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani , Marina ! Sa te tina Domnul sanatoasa , voioasa si cu spor in casa ! Te imbratisez, cu drag .
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI, MARINA! Multa sanatate, implinire sufelteasca si duhoniceasca iti urez din toata inima.
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani! iti urez si eu cu intarziere. sa ai parte de sanatate, impliniri si de Bucurie sfanta!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
" Bucura-te leagan alb de iasomie
Catre care-n roiuri fluturii coboara, Bucura-te raza stelii din vecie Sipot care curge lin cu apa vie, Bucura-te Maica, pururea Fecioara Dulcea mea Marie ! " LA MULTI ANI! multa sanatate, impliniri duhovnicesti, bucurii si numai ganduri bune . Te imbratisez cu drag, icamilin ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Marina, ani frumosi, plini de sanatate, de bucurii si incarcati de prisos de daruri duhovnicesti!
http://www.youtube.com/watch?v=0dIjrSMYzeA |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|