![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
@ory: poate o pot ajuta pe sora ta, da-mi mesaj pe privat daca mai e interesata.
Nu cred ca ai dreptate in ce priveste valoarea unei diplome. Calitatea sistemului de educatie nu e echivalenta cu intreaga cultura si istorie a unui popor, si chiar nu e neaparat influentata de acestea.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Cristina, am sa vorbesc cu sora mea si-ti voi raspunde, sper ca ai observat ca sunt (suntem) din Galati. (de la profil ).
Imi cer scuze pentru afirmatia facuta, am vrut sa spun ca acea calitate a diplomei, depinde de tara care o apreciaza, respectiv de conducatorii acesteia...nu am vrut sa spun, nicidecum de poporul acesteia, popor care se stie ca se supune legilor si sistemului.
|
||||
|
||||
![]()
Imi place sa le povestesc copiilor cate ceva. Nu-mi place ca cei ce nu mai sunt copii au renunat la povestiri.
|
|
|||
|
|||
![]()
@costel: eu una nu am renuntat, mie imi plac in continuare povestile (fie sub forma de filme sau desene animate, dar mai ales povestite de catre cineva).
@ory: da, am vazut ca sunteti din Galati, cu toate ca nu am presupus ca sora ta e in acelasi oras cu tine neaparat. Eu am vrut sa spun ca diplomele nu reflecta in nici un fel cultura unui popor, chiar daca sistemul de educatie ar fi bun. Eminescu nu avea nici o diploma. diplomele reprezinta niste conventii, niste standarde, care atesta o anumita structura a unei pregatiri teoretice. Un stat nu poate da "valoare" diplomelor decat creand un sistem de educatie care sa aiba la baza valori reale.
|
|||
|
|||
![]()
din pacate sunt cativa useri pe forumul acesta care-mi aduc aminte de lucrurile astea. si evident ca nu-mi place sa stau la discutii cu ei.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce nu-mi place: ca o pot admira doar virtual. Intotdeauna asociez imaginea acestor flori cu ziua de nastere, cand casa era plina de gladiole primite in dar de la prieteni |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că mâine este ziua ta și pentrucă nu vreau să fii tristă așa cum ți-ai propus încep de astăti să.ți trimit gladiole (am foarte multe) și încerc până mâine să fac rost și de o cameră supertare pe care să ți-o dăruiesc pentru a mai vedea fețișoara ta drăgălașă la cei...știi tu câți ani peste o zi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dorina ce faci ca sa ai asa gladiole frumoase? le scoti peste iarna din pamant?
|
||||
|
||||
![]()
Imi place sa citesc,sa vizionez un film bun,sa ascult muzica buna(clasica,rock si ceva jazz),sa cunosc femei frumoase,sa calatoresc si sa vizitez tari diferite din punct de vedere cultural,imi place sa port discutii interesante cu prietenii,sa petrec momente de liniste alaturi de familie,tenisul si alte sporturi etc.
Nu imi plac verile incinse,filmele proaste,tinerii cu impresii de staruri,discutiile inutile,habotnicii,orasele aglomerate si lipsite de farmec(vezi Bucurestiul),misoginii etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce nu va place in Biserica? | iosif | Reguli in Biserica | 436 | 22.09.2022 13:34:10 |
Imi place de o verisoara - de gradul 2 | Stefan500 | Generalitati | 42 | 27.09.2013 15:21:39 |
Ce ne place in biserica? | Darius | Biserica Ortodoxa Romana | 57 | 09.06.2010 20:15:29 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|