![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari, Monica, pentru depunerea juramantului. Iti urez sa ajung si tu un medic, care canta cu ingerii, cu se spune in Pateric.
|
|
|||
|
|||
![]()
O, va multumesc Anca si LapetiteMoc! Sa dea Dumnezeu sa nu fac nimic fara El!
|
|
||||
|
||||
![]()
Vin si eu cu pupici si felicitari ! Ti-ai ales o meserie grea dar ..nobila . Domnul sa te ajute mereu , Monica!
|
|||
|
|||
![]()
Eu unul cand am auzit despre ce e vorba in juramant m-am oprit si am continuat doar la pasajele care erau firesti...Ceremonia oricum e formala, emotionanta desigur, dar judecatorul "absolut" ramane constiinta ta.Cu masura ei vei fi si tu judecata.Crestinii sunt invatati sa nu jure sau oricum sa nu ia usor un juramant. Matei 5,37 Iacov 5,12 Matei 5,33-34.
Succes! |
|
|||
|
|||
![]()
Prin conditiile impuse , profesorii si fara juramint nu le mai spun nimic copiilor, nici macar un du-te mai incolo ca sa nu cumva sa-i "sminteasca".
In schimb copiii "nesmintiti" sunt in largul lor si-i "ajuta" pe profesori sa se pensioneze de boli de nervi. Nu as fi crezut ca o asa replica poate veni din parte unei profesoare, din partea unei idealiste care aspira sa ajunga, da, poate |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am o mica mare nelamurire: unde scrie in Biblie ca putem sa ne juram? Ca eu am gasit tocmai invers!
Multumesc! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
juramantul | robinn | Preotul | 33 | 26.11.2011 00:16:45 |
Juramantul lui Avraam | alyna26 | Intrebari utilizatori | 4 | 24.09.2011 20:49:23 |
Juramantul de la Cununie | costel | Nunta | 6 | 10.11.2010 15:51:05 |
|