![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cazul Mazare a fost prezentat si comentat negativ de toate statiile de televiziune din Europa.
au spu, ca cetateanul unei tari din UE nu are voie sa-si permita asemenea iesiri. Intrebarea este de ce s-a expus in acest fel. Si raspunsul este ca pentru un motiv mai important pentru Mazare, decat reclama negativa pe care si-a facut-o. Poate a vrut sa demostreze ceva sau i s-a impus... |
|
|||
|
|||
![]()
In Franta s-a comentat astazi din nou aceasta scena si s-a asociat imaginea cu un comentariu legat de al doilea razboi mondial cand Romania a fost de partea Germaniei, iar apoi, constaransa de alte imprejurari, a trecut de partea aliatilor. Intrebarea in jurul careia s-a pedalat a fost "Este Romania inca filonazista?" Generalul Ion Antonescu a fost personajul principal al discutiei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Teribilism de prost gust.
|
|
|||
|
|||
![]()
As zice si eu ca tine, daca ar fi un tinerel oarecare, nu primarul unui oras mare din Romania. Cred ca se ascunde mai mult sub masca acestui teribilism: poate o proba pe drumul ascendent in masonerie... Nu stiu; presupun. Stiu ca cei care sunt pe prima treapta trebuiesa adune fonduri pentru o donatie substantiala... Poate pe o treapta superioara trebuie sa faca ceva iesit din comun si socant: sa-si puna uniforma de nazist. Nu stiu; presupun.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
In masonerie se primesc acum tot felul de tineri ambitiosi, nu numai evrei.
Eu doar am presupus; nu am nici o certitudine in privinta legaturii cu masoneria. Dar parca nu imi vine sa cred, ca ar fi o incercare de reinfiintare a legionarismului. Asta ar presupune in primul rand credinta; ori personajul in cauza e f mercantil. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca stie cineva... | florin_7vl | Generalitati | 3 | 21.09.2010 16:12:35 |
Daca stie cineva | sunsray | Mari Duhovnici si predicile lor | 7 | 16.10.2009 23:33:43 |
Daca stie cineva | sunsray | Generalitati | 3 | 14.08.2009 00:24:45 |
daca poate cineva sa ma ajute | virgil1 | Generalitati | 14 | 30.05.2009 21:51:10 |
Daca a citit cineva | truthtostone | Generalitati | 0 | 22.11.2008 13:23:27 |
|