Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2009, 19:40:25
Anca-Miha
Guest

Implicit

Cazul Mazare a fost prezentat si comentat negativ de toate statiile de televiziune din Europa.
au spu, ca cetateanul unei tari din UE nu are voie sa-si permita asemenea iesiri.
Intrebarea este de ce s-a expus in acest fel. Si raspunsul este ca pentru un motiv mai important pentru Mazare, decat reclama negativa pe care si-a facut-o. Poate a vrut sa demostreze ceva sau i s-a impus...
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 20:46:21
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Unhappy Mazare

In Franta s-a comentat astazi din nou aceasta scena si s-a asociat imaginea cu un comentariu legat de al doilea razboi mondial cand Romania a fost de partea Germaniei, iar apoi, constaransa de alte imprejurari, a trecut de partea aliatilor. Intrebarea in jurul careia s-a pedalat a fost "Este Romania inca filonazista?" Generalul Ion Antonescu a fost personajul principal al discutiei.
Reply With Quote
Vechi 23.07.2009, 21:18:56
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Teribilism de prost gust.
Reply With Quote
Vechi 24.07.2009, 16:52:22
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Teribilism de prost gust.
As zice si eu ca tine, daca ar fi un tinerel oarecare, nu primarul unui oras mare din Romania. Cred ca se ascunde mai mult sub masca acestui teribilism: poate o proba pe drumul ascendent in masonerie... Nu stiu; presupun. Stiu ca cei care sunt pe prima treapta trebuiesa adune fonduri pentru o donatie substantiala... Poate pe o treapta superioara trebuie sa faca ceva iesit din comun si socant: sa-si puna uniforma de nazist. Nu stiu; presupun.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2009, 01:40:11
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
As zice si eu ca tine, daca ar fi un tinerel oarecare, nu primarul unui oras mare din Romania. Cred ca se ascunde mai mult sub masca acestui teribilism: poate o proba pe drumul ascendent in masonerie... Nu stiu; presupun. Stiu ca cei care sunt pe prima treapta trebuiesa adune fonduri pentru o donatie substantiala... Poate pe o treapta superioara trebuie sa faca ceva iesit din comun si socant: sa-si puna uniforma de nazist. Nu stiu; presupun.
Masoneria este controlata in totalitate de evrei, deci nu cred ca are vre-o legatura cu aceasta iesire. Ar putea fi exact invers, sa nu fie mason. Poate a fost o incercare in legatura cu alte lucruri. In perioade tulburi si de criza apar tot felul de miscari radicale, s-ar putea sa aiba legatura cu astfel de incercari de a reinfiinta legionarismul (nu neaparat partea crestina ci mai ales cea radicala).
Vechi 29.07.2009, 01:48:03
Anca-Miha
Guest

Implicit

In masonerie se primesc acum tot felul de tineri ambitiosi, nu numai evrei.
Eu doar am presupus; nu am nici o certitudine in privinta legaturii cu masoneria. Dar parca nu imi vine sa cred, ca ar fi o incercare de reinfiintare a legionarismului. Asta ar presupune in primul rand credinta; ori personajul in cauza e f mercantil.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca stie cineva... florin_7vl Generalitati 3 21.09.2010 16:12:35
Daca stie cineva sunsray Mari Duhovnici si predicile lor 7 16.10.2009 23:33:43
Daca stie cineva sunsray Generalitati 3 14.08.2009 00:24:45
daca poate cineva sa ma ajute virgil1 Generalitati 14 30.05.2009 21:51:10
Daca a citit cineva truthtostone Generalitati 0 22.11.2008 13:23:27