eu sunt f credincioasa de fire si vreau sa spun ca ma rog f des la Dumnezeu.si de multe ori m-a ajutat.intotdeauna am cezut ca daca crezi in ceva cu tot sufletul se va intampla si imi este frica sa nu fi provocat eu despartirea,pt ca in sufetul meu mi-am dorit sa se desparta si sa fiu eu cu el.nu stiu ce sa cred.pe de alta parte el mi-a spus ca la inceput a iesit cu ea 1 an de zile si nu o placea,se certau mereu,dar a ramas cu ea pt ca ea il cauta si el isi dorea o relatie serioasa si nu a m-ai intalnit pe nimeni in perioada aia si ca a inceput s-o iubeasca in timp,adica dupa ce s-au mutat impreuna si faceau sex,dar nici asa nu se intelegeau,din contra se certau si mai mult.din cate am inteles ca motivele pt care se certau erau pt ca ea incerca sa il domine,iar lui nu ii placea asta.oare eu am provocat despartirea lor?
ma gandesc ca daca intr-adevar se iubeau Dumnezeu nu ar fi permis sa le fac rau cu gandurile mele.pt ca m-am mai rugat si alta data pt alte lucruri si nu le-am primit,tocmai pt ca nu mi-ar fi facut bine.dar acum?o fi voia mea sau voia lui?
nici nu stiu ce sa imi mai doresc si cum sa ma rog.
|