![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da citatele intregi,nu numai unele parti! Este foarte important contextul pentru a putea intelege,si cum multi nu iau Biblia ca sa verifice,ar putea fi indusi in eroare. Asa ca te rog nu mai posta tampenii,crezi ca ne-am nascut ieri?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare: la ce se refera cand zice de cele 7 Duhuri ale lui Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hmm.. se pare ca cam suiera vantul pe topicul asta..
Am gasit ceva: 4. Aceștia sunt care nu s-au întinat cu femei, căci sunt feciorelnici. (Apocalipsa 14) Deci cei 144000 care sunt salvati sunt feciorelnici. Intrebarea este: oare de ce e atat de importanta fecioria lor? Am vazut unele pareri pe forum cum ca casatoria si fecioria sunt doua optiuni comparabile si chiar egale, atunci de ce este mentionat aici ca cei 144000 de oameni, nu s-au intinat cu femei? Si btw sa nu ma luati de ciuf, ca de ce pun intrebari din astea, eu abia aici am ajuns cu cetitul ![]() Si ar mai fi o chestie: de ce membrii unor secte, cred ca odata cu 'rapirea' vor fi si ei salvati, desi am observat ca unii au copii, sotii, familii... ? Last edited by zoridezi; 30.07.2009 at 10:02:06. |
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, luati "Invatatura de Credinta Ortodoxa" sau "Teologia Dogmatica" si cititi acolo cele despre dreapta credinta.
Renuntati la a mai asculta toate ratacirite adventiste, iehoviste si mormone. Cele doua carti de mai sus sunt esentiale, mai ales intr'o vreme in care fiecare crede ca L'a prins pe Domnul de picior. Nu cautati la noi Adevarul, ci la sfintii si parintii care L'au propovaduit neincetat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parintele Sofronie Saharov spunea ca nu poate pricepe o "credinta adogmatica". Asta nu inseamna ca cine nu cunoaste dogmele credintei nu se poate mantui, insa atunci cand suntem improscati cu toate prostiile de fel de fel de oameni, este nevoie vitala a sti in ce credem si cum stau lucrurile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ezista alta interpretare, atata vreau sa stiu?? vad ca tu esti mai informat, poate ca ai citit vreo explicatie pe tema asta. N-am pretentii sa interpretez singura Apocalipsa, Doamne fereste, dimpotriva m-am speriat de cat de complicata este, are prea multe simboluri si cifre, de asta si vreau sa ma lamuresc "ce si cum", de la altii mai priceputi decat mine. :) Last edited by zoridezi; 30.07.2009 at 12:11:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu una stiu. Gandindu'ne la Apocalipsa vom pierde prezentul, singurul care conteaza. Ne aruncam in viitor si uitam de prezent. Oare ce conteaza ce va fi atunci, daca acum noi nu inmultim dragostea, daca nu participam la cat mai multe slujbe. Parerea mea. Apocalipsa este o carte asupra careia si foarte putini sfinti au indraznit sa se pronunte. Avem o foarte mare Biblie, pe langa acea carte. Oare o cunoastem si o intelegem pe aceea, ca sa ajungem si la ultima carte?
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apocalipsa | Anna | Generalitati | 16 | 07.11.2017 18:43:07 |
Apocalipsa | Gabriel-G | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 05.12.2011 21:03:32 |
Apocalipsa | gabrielazamfir | Intrebari utilizatori | 9 | 03.03.2010 16:07:36 |
APOCALIPSA | elyere | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 31.05.2008 23:49:27 |
APOCALIPSA | saccsiv | Generalitati | 5 | 30.03.2008 10:40:27 |
|