Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2009, 23:26:48
daniel_009 daniel_009 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.07.2009
Implicit

Demonizatii? ..Mda! Se face astazi foarte clar diferenta intre demoizati si bolnavi psihici.. asa de clar in cat profesorii psihiatri nu pot face distinctia. Ce e demonizatul?> un bolnav clasic de schizofrenie cu mici influente de dementa si cretinism. In rest.. totul e foarte clar , nu?

Dar, ce te faci cand leviteaza? .. ce te faci cand pe sute de voci cer.. diferite lucruri? .. ce te faci? .. Schizofrenicii nu au ridicat nici macar .. praful de langa patul lor.

Toti , sau multi vor spune: "iarasi bancuri.. da' bai! ..hai.. ai dovezi?".. "Da' bai..n-am!".. ma pisam.. pe mine cand am vazut treburi dintr-astea, ma ..scuzati ca n-am fugit imediat la magazinul din coltzul strazii sa-mi cumpar o camera video!.. chiar va rog sa ma iertati!

Ceea ce am vazut eu ..ma face sa-mi pun intrebari doar in acest sens: DUMNEZEU.. de ce lasa sa se intample lucruri de astea? ..De ce-l lasa pe cel intunecat sa-si faca metehne de genul asta?.. evident ca nu ar fi trebuit sa-mi un intrebarea asta! ..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Teofil cel nebun pentru Hristos costel Diverse Sarbatori 6 12.10.2012 10:17:09
Sfintii Apostoli nu sunt nu numiti de neam iudeu,conform Sfintei Scripturi mihailt Generalitati 13 02.03.2012 12:27:45
Sfantul Andrei cel nebun pentru Hristos antoniap Diverse Sarbatori 1 03.10.2011 08:36:34
Citirea Sfintei Scripturi Alexandra-Ioana Despre Sfanta Scriptura 30 06.04.2009 20:24:20