![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
eu vorbeam acolo de vindecatori consacrtati....ai citit tu depsre parintele paisie aghioritul....? Foarte multa lume stia de el , multi ii trimiteau scrisori, iar el le rezolva problema fara sa le citeasca, vindeca multe persoane, de bolie pe care sunt considerate incurabile, scotea demoni , ghida persoanele aflate in cumpene legate de calea spirituala, a savarsit multe fapte pe care
le putem considera minuni. Si totusi, el nu i-a spus nimanui care venea la el si apela sa il ajute, sa ii rezolve problema...."Dute la duhovnicul tau!", sau "dute la biserica de langa tine"...Ii ajuta, si ii primea [pe toti cu bratele deschise. sigur ca ajutorul nu se arata pe data la toti, dar pentru cei care nu erau pregatiti , se ruga ca sa se indrepte si sa fie pregatiti din punct de vedere al libertati sa primeasca acea usurare. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu trebuie sa asteptam sa apara cineva cu ''darul vindecarilor''.
Vindecarea se poate capata prin credinta in Iisus.Prin marea putere a credintei. Sf Evanghelist Luca relateaza despre vindecarea orbului de la Ierihon:Iisus ii spune:''Ce vrei?'' ;''Sa vad'' ;''Vezi! credinta ta te-a mantuit!'' Sau alti doi orbi ii cer sa-i miluiasca,si-i spun :''Da,Doamne credem!'',si au fost vindecati. Deasemenea leprosii care erau departe de Dumnezeu.Vazandu-i IIsus le-a zis:''Duceti-va si va aratati preotilor!''Si ducandu-se s-au curatit! Dumnezeu stie ce ne trebuie noua,e de ajuns sa avem credinta! Si-mi aduc aminte de ceva ce mi-a spus duhovnicul meu!Sa nu cred in vindecatori,(se referea la cei necurati).Ca vindecarea este temporara,cat sa te faca sa crezi in ei si sa te departezi de Domnul. Asa ca,rugati-va cu credinta!Dumnezeu sa va ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, si mai este Bruno Groening, care a vindecat atatia oameni......statea in fata oamenilor si cand incepea sa vorbeasca se vindecau. A vindecat in masa, 10.000 de oameni, iar dupa ce au plecat au strans camioane intregi cu targi si carje, bastoane, carucioare pe care cei vindecati le-au lasat . Iata cateva link-uri documentare ........
http://video.google.com/videoplay?do...ing+trailer+ro si site http://www.bruno-groening.org/romaneste/ aici sunt si alte mini documentare. Merita luat in considerare |
![]() |
Tags |
a walk to remember |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exista sf. Ovidiu? | brdcane | Generalitati | 10 | 08.06.2020 16:50:36 |
Nu exista | cristiboss56 | Vrajitoria | 14 | 25.05.2007 20:16:27 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|