![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am avut parte de un adevarat miracol dupa ce m-am rugat la Sfantul Nectarie.
Sora mea,Maria s-a operat de cancer ovarian,si pentru aceasta boala nu exista pana in prezent nici-un tratament.Si m-am rugat la Sfantul Nectarie sa se descopere un medicament,dar cu atata durere!si atata disperare!si atata credinta! Si minunea s-a produs!Cu mai mult de o luna in urma a fost contactata de Institutul Oncologic European din Milano(unde s-a operat),un institut de cercetari impotriva cancerului.Au inceput un program de testare a unui tratament impotriva cancerului ovarian:sorafenib-nexavar.Sora mea participa la gasirea medicamentului! Dumnezeu si maica Domnului si Sfantul Nectarie mi-au auzit rugaciunea! |
|
|||
|
|||
![]()
Slavit fie Numele Domnului !
|
||||
|
||||
![]()
Andrei sa te ajute Domnul si Maicuta lui sa treci cu usurinta prin necazul tau si ai incredere ca Sf Nectarie te v-a ajuta.
Doamne ajuta
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 03.08.2009 at 15:11:45. |
|
||||
|
||||
![]()
SFantul Nectarie este chipul iubirii lui Dumnezeu, nu se opreste din IUBIRE pentru oamenii nevoiasi si neputinciosi care au nevoie de ajutor nu numai trupesc cat mai ales pentru cel sufletesc, pt a se intari in credinta cel ajutat!!! si pentru a se intoarce la POCAINTA, pentru a face VOIA Domnului... azi putin maine mai mult si poimane sa poata deveni si el sfant.. dupa porunca Dumnezeiasca "Fiti sfinti precum tatal vostru cel din ceruri Sfant este!"
Sa ne rugam LUI cu credinta si ne va ajuta sa ne MANTUIM, ca nu putem avea prieteni mai fideli decat pe Maica Domnului si pe Sfinti inaintea Atotputernicului DUmnezeu!!! |
|
||||
|
||||
![]()
poate este cineva sa ma ajute..
caut acatistul sf.nectarie in format mp3 sa`l pot lua cu mine. multumesc si Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O rugaciune ascultata ..., nu stiu cum sa spun mai bine, dar e mai mult o incercare de bifare a unei actiuni, ceva artificial, fara participare directa, fara partasie si comuniune. Mai bine luati cu dv. in voiaj acatistul in forma lui pe hartie si sigur veti gasi 15 minute zilnic pentru Sfantul Nectarie! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ACATISTUL SF.NECTARE!!!! http://www.razbointrucuvant.net/file..._de_Eghina.mp3 |
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul Nectarie este grabnic ajutator! M-a ajutat si pe mine nevrednica...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Multumesc Sfinte Nectarie | Katalina | Intamplari adevarate | 34 | 07.06.2010 15:15:31 |
Multumesc Sfinte IERARHE NECTARIE 2 | andreidiniasi | Intamplari adevarate | 1 | 24.11.2009 15:02:24 |
MULTUMESC! | jenica | Rugaciuni | 7 | 16.09.2007 22:34:21 |
multumesc | dram | Din Vechiul Testament | 0 | 08.03.2007 11:41:52 |
|