![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cozia ai dreptate si in cazul femeilor caci chiar si eu am experimntat ambele situatii intr-o fantezie si a avut efect.Deci totul este sa-ti controlezi tu gandurile si nu sa te controleze ele pe tine.
Caci nimeni nu este fara de pacat in fata Domnului decat fiul acestuia |
|
|||
|
|||
![]()
Si inca ceva ...Euftalia nu deznadajdui caci fiecare om are o cruce de dus chiar daca nu este vizibila(fizica)si fiecare din noi ascundem dorinte, ganduri sau fapte necugetate,rusinoase sau chiar pacatoase. Caci de am fi cercetati cu totii de Domnul n-ar ramane nimic din noi sfant sau drept, dar ia in seama si ce iti spun cei ce nu sunt de acord cu tine ca o alta viziune asupra vietii si a ceea ce se petrece cu tine. Cel mai in masura sa te ajute este un preot care iti va arata sensul trairilor tale si te va indruma pe calea spre "vindecare".
Nu-ti fie frica de nimic si incearca sa te apropii de un barbat(in aceeasi situatie ca tine caci sigur exista) si incetul cu incetul vei vedea ca temerile tale vor capata alta nuanta poate chiar vor disparea. Nimic nu este imposibil daca crezi in Domnul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel ar insemna ca in timpul zilei afisezi o fata falsa, si nu faci altceva decit sa te minti cind inauntru esti tot putred si pacatos. Nu o lua personal , vorbesc in general. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat ca am pacatuit!:( |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca nicio boala nu poate fi tratata decat atunci cand este indentificata, recunoscuta. Si masturbarea, ca oricare alte pacate, este o boala. Orice boala ne face sa suferim. E important sa stim in ce masura ne face acest pacat sa suferim? Consecintele poti fi felurite, manifestari diferite. La unii aceste manifestari sunt extreme, la altii mai putin accentuate!
Trebuie plecat de la convingerea ca trupul nostru are si miscari naturale si ca polutiile, de exemplu, sunt si manifestari firesti, nu se intampla doar pe fondul unor vise erotice,etc. Insa o minte cu adevarat curata, va sti sa isi struneaasca si trupul. E insa nevoie de rugaciune sincera si directa, cu cuvintele noastre si sa Ii spunem lui Dumnezeu exact ce ne doare, sa ii spunem ca exista prapastie intre voia noastra si voia Lui si sa-L rugam sa ne ajute sa o depasim! Asta e valabil si pentru acest pacat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
dragii mei. suntem pe un forum ortodox. sunt oameni foarte inchisi pe aici. alti sunt deschisi dialogului si toleranti.
se discuta doar despre pacat. pentru a fi siguri ca raiul este al vostru trebyuie sa traiti ingereste. trebuie sa abandonati orice gest uman si sa faceti ceea ce un calugar sau vreun sihastru credea ca trebuie facut. oameni care au ales sa nu traiasca intr-o societate reala. trebuie sa ascultam de sfinti parinti care ne promit ca daca nu facem ce trebuie vom ajunge in iad... eu va propun: mergeti in rai. voi sunteti suflete salvate... de care uneori mi-e atat de mila. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
|