Citat:
În prealabil postat de ghemis
Ori este minune,ori este fenomen.Trebuie sa va hotarati.CLARITATEA POGORARII LUMINII(nu fenomene meteo-naturale)!
|
Serios?
O minune poate fi denumita si fenomen, care este nelamurirea ta ca doar nu traim in epoca de piatra si avem si alte cuvinte decit arhaismele si primitivismele. Iar partea adaugarii de cuvinte care nu-mi apartin... "meteo-naturale" este tipica omului care le foloseste din lipsa argumentelor dar cu dorinta arzatoare sa invinga cu pretul exagerarii si minciunii de sine si stii tu forte bine de unde ai invatat aceste strategii.
Eu il marturisesc pe Hristos cu toata inima, insa se pare ca o fac altfel decit tine. Tu tii sa o fac cum vrei tu, si nu tine... Eu unul o fac la modul clar, pragmatic, a taranului simplu dar practic, nu fac jocul scamatorilor care-mi pun miinile la ochi si desi eu incerc sa dau din cap si sa vad ce se intimpla ei i-mi spun ca eu NU AM VOIE SA VAD minunea ci NUMAI ALESII, adica Ei.
Deci scuteste-ma... si te sfatuiesc prieteneste asa ca preotel tinerel ce esti, ca se vede, sa te duci la superiorul tau duhovnic si sa te spovedesti tu mai curat, si mai SINCER de pacatul minciunii si parerii bune de sine, al exagerarii orbesti al puterilor personale de a fi o fiinta deosebita cu puteri speciale.
Gindeste-te bine la ce ti-am spus mai sus!