![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai adolescentilor, iar incepeti cu prostii?
Ce v-am rugat eu, aici pe Iudaism? Daca aveti ceva de comentat in legatura cu VT nu cu citi evrei au omorit pe alti evrei si alte gunoaie inventate de genul asta. Pentru asta duceti-va copii pe skinhead.com , homolegionarius.org sau ceva asemanator. Aici se discuta pasaje din Vechiul testament evreiesc, obiceiuri si traditii evreiesti, intelegeti oare?. Daca aveti vre-o nelamurire in legatura cu aceste aspecte bine, daca nu, si e normal sa nu aveti inca, deoarece necesita un efort intelectual special, mai bine mucles! |
|
|
||||
|
||||
|
Insemna ca nu am citit toate postarile si imi cer scuze. Nu am nimic cu evreii si imi pare rau ca m-ati inteles gresit.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Da, e o reactie violenta, dar se pare ca daca suntem prea buni, incetul cuincetul suntem dusi de nas. Eu prefer ofensiva.... Toate cele bune! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Judaismul este religia evreilor exact cum Crestinismul este religia crestinilor. Asa ca este de asteptat ca la Judaism sa se discute despre religia evreilor. Nu prea inteleg ce ai scris ca" mi s-a aratat ca nu e asa". De obicei scri aiureli sau numai asta este ce sti. In nici o replica ce am scris nu am aruncat cu gunoi in ce cred altii. Este foarte bine ca tu preferi ofensiva.Eu ti as propune ca sa faci ofensivile tale inca cam o luna cand te vei intoarce la scoala ,sa navalesti si sa inveti istoria si chiar religia ta... Apropo:ai stiut ca si Mantuitorul tau a facut parte din Poporul Ales ? Ca si El a fost evreu si ca asa a fost rastignit? Ai stiut ca Crestinismul este legat de Judaism prin VT ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Iar a spune ca Ortodoxia este similara cu iudaismul doar pentru ca au VT in comun sper ca nu a vrut sa insemne: -toate sectele aparatute, si toate religiile sunt la fel. -sau Ortodoxia este o secta rezultata din iudaism. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Toate curentele Crestinismului sunt bazate in parte pe VT a Judaismului si Ortodoxia este unul din curente sau secte cum scri tu. Daca nici asta nu iti place,ai alte posibilitati ca sa nu fi legat de Judaism, de exemplu Budhismul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am citit pe parcursul thread-ului ca tu nu crezi in NT... Cu toate acestea NT este o scriere istorica concreta din primele secole ale erei crestinesti. Poti sa contesti existenta Noului Testament?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Care e treaba cu limbajul asta? Fiecare fraza emana o agresivitate deosebita... Care e problema ta?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Evreii din viata mea | cristipuiu | Intamplari adevarate | 100 | 26.11.2011 03:24:19 |
| o intrebare oarecum stupida->Obiceiurile pagane | cristina.c | Generalitati | 5 | 09.04.2010 14:04:38 |
| Evreii Mesianici | Danut7 | Generalitati | 0 | 23.01.2010 11:48:28 |
| Evreii in Romania. | Evreulcelales | Iudaismul | 2 | 02.10.2009 18:42:50 |
| evreii | jezisovi_pivo_nelej | Iudaismul | 28 | 14.07.2009 20:07:27 |
|
|