Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2009, 17:39:33
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Bine, dar pina una alta vezi cind iesi de la cursuri incearca sa nu mai arunci sticlele de cola pe geamul de la autobuz, ca-i NE-civilizat, ne-am inteles?
Incearca sa faci si tu ce fac ereticii care le duc la cosul de gunoi( chestia aia ca o prisma sau cilindru din fata blocului)! De aici incepe smerenia si iubirea aproapelui nu din carti!
Despre asta vorbim aici, in caz ca nu reusesti sa discerni!
Multumesc pentru sfat! O sa-l respect ca e un sfat bun, dar nu in Romania dupa ce am predat statului mai multe proiecte ecologice care si acum putrezesc la arhive (nu cred ca ai reciclat in viata toata viata ta cat am reciclat eu in ultimul an).
Smerenia si Iubirea sunt si ele bune, dar sunt total diferite de pleca capul total in fata ereticilor! Mai vezi si tu ca Sfintii Parinti suportau orice, pana si moartea dar cand cineva il scuipa pe Hristos reactionau si uneori chiar si violent.
Mai bine ca Iov pe movila de gunoi la un pas de moarte, si cu speranta la Dumnezeu.

Last edited by FiulRisipitor; 07.08.2009 at 17:44:16.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
diavolul invata ca oamenii ?!?!? omulet Generalitati 59 31.07.2010 15:02:55
Preotul - ce invata el la facultate? sophia Preotul 40 15.11.2009 19:36:50
Biserica noastra invata ca... amatyyy Despre Biserica Ortodoxa in general 1 12.11.2009 13:53:12
alte religii ralluka Alte Religii 5 26.02.2009 04:44:40
well , daca tot e despre alte religii Nitro Alte Religii 7 14.06.2007 13:18:16