![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici ai scris clar ca AVEM, deci nu esti singura cu trei copii ci il ai si pe sotul tau
El cu ce se ocupa? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu uita de numarul de telefon al Parohiei!
Promitem ca nu-l vom asalta pe Parinte cu telefoanele. ...sau roaga-l te rog pe parintele sa ne scrie aici DOamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
sotul meu lucreazala un atelier de pvc parintele nu da nr de telefon dar sa trimiteti pe cineva din tiulcea cu care sa vb asa vrea nu vrea sa fie asaltat cu telefoane asda mia spus sa spun il cheama jecu sebastian apartine de de parohia cei trei ierarhi va multumim pentru intelegeri Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu ar da parintele nr. de telefon de la Biserica? Cine credeti ca-l va asalta cu telefoanele? Ne intelegem intre noi cine va suna, cand si la ce ora.
Spuneti-i si ca l-am rugat sa intre pe forum ca sa dialogam cu el. |
|
|||
|
|||
![]()
daca suna o persoana sau doua nui nici o problema numai sa nu fie asaltat cu telefoana maine merg din nou la dumnealui sii voui zice eu am crezut si iam spus ca il sunati fiecare pe el dar daca nu este asa el poate da nr de tel.efon pentru a vb cu 2 3 persoane de incredere de pe acesdt forum ma iertati dacaam gresitcu ceva acum am inteles maine va voi da nr dumnealui dupa ce mil da sa puteti vb cu dumnealui va multumesc pentru timpul care mil oferiti Dumnezeu va va ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
ii voi spune sa intre si pe forum ma intreebat cum se numeste sii voi spune dar de acum maine
|
|
|||
|
|||
![]()
3 luni dezile am unblat la primarii si altele degeaba dsece ma insultati cum ca astazi am stat numai pe acest sait dimineata la 7 30 am fost la primarie va rog nu mai jigniti pentru toti de pe acst forum care doresc sa ne ajute ne trimitewti imeil la adresa dumi_emil@yahoo.com doar aceste persoane vom face in asafel sa vb cu prfeotul cu noi si sa ne cunoasteti va multumim pentru tot DUMNEZEU SA VA AJUTE
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dumi-emil,am vazut ca pe un alt forum pe care ai cerut ajutor,ti s-au trimis niste pachete.Acei oameni la ce adresa au trimis?
Intelege ca daca nu dai o adresa unde lumea sa va trimita ceva ajutoare,fiecare dupa puterile lui,nu aveti cum le primi. Cei care scriu pe acest forum sunt din toata tara si nu toata lumea poate bate drumul pana la Tulcea ori sa dea telefoane peste telefoane,deci trebuie o adresa exacta pe care sa primiti aceste ajutoare. Daca cei care nu au bani ar vrea sa va ajute cu altele,cum ar fi haine,jucarii,etc,chiar si folosite,dar in stare buna,v-ar fi de folos? In alta ordine de idei,cu primii bani pe care ii puteti strange ar trebui sa rezolvati problema actelor,pentru ca fara ele nici de la stat nu primiti nimic si nici alte demersuri nu puteti face. |
|
||||
|
||||
![]()
Stai ca am gasit ceva:
"dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 bloc e1 scara a apartament 19" Aceasta este adresa? Si inca o intrebare:daca nu aveti buletin,atunci cum puteti ridica ce primiti de la posta? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu trebuie sa puneti numarul de telefon pe forum, ci doar sa-l dati prin measj privat sau prin e-mail la unul sau doi de pe forum care vor sa ia legatura cu dansul.
Imi pare rau ca pe aici nu pare sa fie nimeni din Tulcea. Un carucior nu e chiar imposibil de obtinut, eu tocmai am vorbit pentru unul pentru o alta famile saraca. Si daca as mai putea face cumva rost de inca unul nu as avea cum sa-l trimit la Tulcea... Dar sa intreb nu mi-e chiar asa de greu si poate nici altora de pe forum nu le este daca au rude, prieteni cu copii care nu mai au ce face cu un carucior... si preotul din parohie poate intreaba duminica dupa slujba daca exista cineva dispus sa va dea un carut. Personal prefer port-bebe-ul. Nu mi-ati raspuns daca ati luat legatura cu serviciile de asistenta sociala. Nu va suparati de intrebari si incercati sa fiti cat mai coerenti in ceea ce scrieti. Noi, nefiind in aprpierea dvs sa putem cunoastem personal situatia trebuie sa avem unele garantii ca eforturile pe care le facem au un rost. Eu intr-o mica masura, dar am prieteni care s-au preocupat mult sa-i poata ajuta pe altii si stim ca e foarte riscant cand trimiti bani departe. Si la persoane cunoscute poti avea surprize neplacute (eu am avut), la distanta cu atat mai mult. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|