![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
sotul meu lucreazala un atelier de pvc parintele nu da nr de telefon dar sa trimiteti pe cineva din tiulcea cu care sa vb asa vrea nu vrea sa fie asaltat cu telefoane asda mia spus sa spun il cheama jecu sebastian apartine de de parohia cei trei ierarhi va multumim pentru intelegeri Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu ar da parintele nr. de telefon de la Biserica? Cine credeti ca-l va asalta cu telefoanele? Ne intelegem intre noi cine va suna, cand si la ce ora.
Spuneti-i si ca l-am rugat sa intre pe forum ca sa dialogam cu el. |
|
|||
|
|||
![]()
daca suna o persoana sau doua nui nici o problema numai sa nu fie asaltat cu telefoana maine merg din nou la dumnealui sii voui zice eu am crezut si iam spus ca il sunati fiecare pe el dar daca nu este asa el poate da nr de tel.efon pentru a vb cu 2 3 persoane de incredere de pe acesdt forum ma iertati dacaam gresitcu ceva acum am inteles maine va voi da nr dumnealui dupa ce mil da sa puteti vb cu dumnealui va multumesc pentru timpul care mil oferiti Dumnezeu va va ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
ii voi spune sa intre si pe forum ma intreebat cum se numeste sii voi spune dar de acum maine
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 01:00:27 |
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 19:58:11 |
Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 18:59:04 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|