![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Doar pachete banii ori online ori va dau maine un cont sa dus sa faca astazi cont sper ma rog la maicuta domnului sa ne ajutati cum puteti acum ies cu copii afara
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu-nteleg cum se pot trimite pachete, bani on-line ...
|
|
|
|||
|
|||
|
dumi-emil, sau sotia sau cine scrie.....nu mai bate apa in piu, boala lunga moarte sigura.
1. cum ridicati un pachet de la posta daca nu aveti buletin? 2. suma asta de 6 milioane pt acte de unde ai scos-o?un buletin e 8 lei - 7 lei taxa si 1 leu timbru fiscal, pentru cert de nastere cred ca se platesc 10 lei la starea civila.....daca va duceti cu avionul poate ajungeti la 6 mil altfel nu 3. de la Tulcea la Dorohoi sunt 477 km.....14 ore???? nimeni nu va vrea raul sau va judeca, doamne fereste, dreptul asta ii revine lui Dumnezeu, dar tre sa intelegeti ca nici noi nu aruncam cu banii in caini si suntem majoritatea patiti. daca nu era bunavointa de a va ajuta ne vedeam de treaba si nu va raspundeam la mesaj. asa ca va rog eu frumos, concentrati-va si scrieti ceva concret |
|
|
|||
|
|||
|
Nu incerc sa fac nimic sa mint va explic concret ,1 sotul are buletin pe tulcea a stat in tulcea si sta efectiv, 2 biletul meu sa plec acasa costa 78 ron ,3 certificatul celui mic daca nul faci in 3 zile de nastere costa 2 milioane interesativa va rog si 4 drumul sa vin si cemi mai trebuie acte copii neam saturat de insulte care le faceti nu furam nu omoram ne luati la puricit inasafel sanu stim de noi de fapt radeti de noi si degeaba am apelat la acest forum numi vine sa credem cata cruditate este in oameni noi nu inselam avem copilasi si am crezut ca aici gasim un ajutor dumnezeu si maica domnului vede nu judecati veti fi judecati de dumnezeu dacavreti informatii mai concrete sau cine doreste sa ne ajute puteti sa ne cautati pe id dumi_emil si veti vedea ca nu mintim deloc doamne ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Ganditiva ca ajutati 3 copilasi doar imi pare rau ca ne judecati gresit si ganditi anormal despre noi eu as face orice sa ma intelegeti numaica dumneavoastra nu doriti asa vb intruna aici oricum multumim
|
|
|
|||
|
|||
|
Acum ca in sfirsit a aparut si sotul, el de ce nu se poate repezi pina la Dorohoi pentru obtinerea actelor? Sa-si ia liber de la munca si sa se duca sa rezolve!
Cu un copil in brate va ajunge cu ia-ma nene in citeva ore |
|
|
||||
|
||||
|
Haideti sa fim putin intelegatori.Probabil nu poate pleca de la munca oricand,nu e usor sa bati km cu un prunc in brate si cred ca ea trebuie sa fie cea care va trebui sa fie acolo pentru a ridica actele.
Stiu ca in vremurile astea este greu pentru noi toti,insa,chiar daca nu avem bani,poate strangem ceva hainutze,jucarii,mancare,ce o fi si s-o putea pentru a trimite si pentru acesti oameni aflati in nevoie. |
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc persoanelor care doresc sa ma ajute si ma inteleg sotul are servici si la acte eu semnez ptr buletin dar va rog pentru un moment ajutatima sunt in mare nevoie acum a ajuns sotul a facut un nr de cont il pun aici celer care doresc sa ne ajute dumnezeu va avea grija de dumneavoastra nu ne batem jocdattorita dumneavoastra copii mei vor lua alocatiile si va fi mai bine pentru noi nr de cont este ro09btrl03701201t06955xx in lei va multumim pentru tot sa va dea dumnezeu sanatate si ziua de maine bucurii
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Fericiti cei saraci cu duhul! | patinina34 | Generalitati | 31 | 27.04.2012 02:00:27 |
| Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? | Florin-Ionut | Umanitare | 60 | 09.02.2011 20:58:11 |
| Saraci si cu datorii! | rusumadena | Umanitare | 0 | 16.12.2010 19:59:04 |
| Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 21:55:48 |
|
|