![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
vrei sa spui ca saracii, pentru faptul ca sunt saraci, ajung ingeri?? nu prea cred ca saracia sa fie o conditie necesara si suficienta pentru mantuire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se refera la Evrei 13,2:
Primirea de oaspeți să n-o uitați căci prin aceasta unii, fără ca să știe, au primit în gazdă, îngeri. Versetul se refera la gazduirea pe care Avraam a facut-o celor trei îngeri care luasera chip de oameni în Vechiul Testament (si care sunt considerati o prefigurare a Sfintei Treimi, fiindca Avraam li se adreseaza ca unei singure persoane).
|
||||
|
||||
![]()
Probabil cuvantul cheie aici este "UNII" deci nu toti saracii sunt ingeri, dar pentru ca noi nu putem sti care din ei, e datoria noastra sa tratam toti saracii cu destul respect. Cel putin respectul pentru o fiinta umana.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca sunt saraci, cred ca sunt cu mult mai bogati duhovniceste decat noi. Bogdan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ingeri | georgeval | Generalitati | 5 | 26.03.2011 15:17:36 |
Despre Ingeri | patinina34 | Din Noul Testament | 25 | 14.02.2009 10:08:12 |
Ingeri | nightwolffba | Generalitati | 10 | 11.04.2008 08:35:50 |
Ati intalnit ingeri? | tudor2012 | Intamplari adevarate | 19 | 03.09.2007 17:09:05 |
CEI SLABI DE INGERI ! | cristiboss56 | Teologie si Stiinta | 7 | 21.06.2007 21:44:24 |
|