Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Preotia (Hirotonia)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2009, 06:48:06
IoanaB IoanaB is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.08.2008
Implicit

ai uitat sa adaugi ceva mesajului tau.Prin cine a venit mantuirea in lume?printr-o femeie FECIOARA MARIA.Cui i s-a aratat Iisus prima data dupa inviere?FEMEILOR mironosite,barbatii erau ascunsi pe undeva.....asa ca ar mai trebui sa te documentezi inainte sa faci afirmatii misogine!
Reply With Quote
Vechi 12.08.2009, 06:49:44
IoanaB IoanaB is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.08.2008
Implicit

postarea mea viza cu predilectie mesajul lui getagrip
Reply With Quote
Vechi 14.08.2009, 04:27:48
getagrip getagrip is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2009
Implicit

Era chiar culmea sa vina printr-un barbat. :D

Fratii mei crestini, am si eu o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. Conform cartilor sfinte, femeia trebuie sa sufere pt pacatul originar. Drept dovada - durerile nasterii. Bun, perfect de acord. Sa sufere, mama lor de pofticioase, ca ne-au condamnat la moarte pentru un afurisit de mar. Dar pisicile, saracele, cu ce au gresit? Ca ele nu au papat niciun mar, nici macar nu s-au uitat spre el, dar tot sufera la nastere. Care-o fi explicatia?
Reply With Quote
Vechi 14.08.2009, 09:55:44
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getagrip Vezi mesajul

Fratii mei crestini, am si eu o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. Conform cartilor sfinte, femeia trebuie sa sufere pt pacatul originar. Drept dovada - durerile nasterii. Bun, perfect de acord. Sa sufere, mama lor de pofticioase, ca ne-au condamnat la moarte pentru un afurisit de mar. Dar pisicile, saracele, cu ce au gresit? Ca ele nu au papat niciun mar, nici macar nu s-au uitat spre el, dar tot sufera la nastere. Care-o fi explicatia?
Care,frati crestini,ca tu numai ca si un crestin nu te exprimi,ci ca un om extrem de frustrat care ia religia drept scuza pentru o vendeta personala cu sexul opus.
Crestinismul este religia iubirii,deci,draga utilizatorule,indiferent care ar fi problemele si opiniile tale,fa-ne favoarea si nu le mai ascunde in spatele acestei religii,scuteste-ne de aceasta ipocrizie!
Reply With Quote
Vechi 14.08.2009, 10:38:57
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de getagrip Vezi mesajul

Este o varianta foarte simplista a Bibliei si interpretarii ei obisnuite ceea ce expui tu aici.
Nu este vorba de o pedeapsa pentru ca 'a mancat un mar', ci de o consecinta a departarii de Dumnezeu. Actul creator care ar fi trebuit sa fie numai bucurie devine si dureros. Iar natura intreaga participa la aceasta indepartare de Dumnezeu, pentru ca omul avea rolul sa o transfigureze, sa o ridice spre Dumnezeu. Deci si in natura in general exista suferinta, catastrofe, si natura asteapta mantuirea (asa spune sf. Pavel).

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce este dragostea adevarata si statornica? - articol interesant Fani71 Nunta 2 14.07.2011 13:28:52
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul mihailt Generalitati 0 04.12.2010 13:11:11
Va intreb, la randul meu adrian010155 Generalitati 20 11.06.2010 16:19:11
A existat un al patrulea mag? costel Generalitati 16 29.12.2009 17:44:57
Sf. Traditie - trecut si viitor/nou - articol interesant de pe site sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 14 06.08.2009 00:21:10