![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
incetati fratilor sa mai vedeti greselile preotilor,ei sunt oameni ca si noi cu pacate de care vor raspunde pentru ele.nu sint sfinti.nu va mai uitati in gradina altuia fie el si preot uitativa ,doar in a voastra.cind veti ajunge in fata judecatorului nu veti da socoteala pentru ce a facut cutare preot sau cutare ci cele ce ati facut voi.nu mai aratati cu degetul la preoti cind si noi suntem la fel de pacatosi.o reamintesc si ei la predici si de cite ori au ocazia.in sfinta biserica mergeti pentru sufletele voastre si pentru a va uni cu christos martor fiind preotul nicidecum un sfint.rugativa mai intai sa le fie iertate pacatele si apoi pentru voi.acestea sunt ispite rugativa pentru ei.sa binecuvinteze dumnezeu pentru cei care ginditi asa.doamne juta
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=solentina;152611]incetati fratilor sa mai vedeti greselile preotilor,ei sunt oameni ca si noi cu pacate de care vor raspunde pentru ele.nu sint sfinti.nu va mai uitati in gradina altuia fie el si preot uitativa ,doar in a voastra.cind veti ajunge in fata judecatorului nu veti da socoteala pentru ce a facut cutare preot sau cutare ci cele ce ati facut voi.nu mai aratati cu degetul la preoti cind si noi suntem la fel de pacatosi.o reamintesc si ei la predici si de cite ori au ocazia.in sfinta biserica mergeti pentru sufletele voastre si pentru a va uni cu christos martor fiind preotul nicidecum un sfint.rugativa mai intai sa le fie iertate pacatele si apoi pentru voi.acestea sunt ispite rugativa pentru ei.sa binecuvinteze dumnezeu pentru cei care ginditi asa.doamne juta[/quote
Nu te supăra dar nu prea am încredere în opinia cuiva care scrie Dumnezeu cu literă mică.Îar respectul pentru preot stă și în a-i scrie numele cu majuscule ! Vezi că este și un topic despre scrierea gramaticală unde sunt criticați acei care își bat joc de limba română. ![]() Prin bunăvoința admin-ului avem butonul Edit!Îți recomand să-l folosești înainte de a posta un text. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dorina nu trebuie sa te superi pe mine ,deobicei imi fac corecturile de rigoare si apoi le postez.Aseara eram foarte obosita si suparata de ceeace am citit si mi-a scapat .Am vazut greselile ,dar postasem deja.Sincer am vazut si la altii greseli se mai inimpla,cred ca se mai pot accepta fata de alte greseli mult mai grave.oricum iti multumesc pentru atentionare.sa ai o saptamina frumoasa
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa fim seriosi ,parintele e un om mare care face din suflet amandoua lucruri:cantatul si slujirea de Dumnezeu.Restul numai rautati.Prietenii stiu de ce.:))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atata timp cat are dragoste de Dumnezeu si nu incalca cele 10 porunci poate sa faca si acrobatii.Nu va mai dati cu parerea si cunoasteti-l cu adevarat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu nu recomand la lume sa creada ce spui tu,du-te la Mosuni si apoi da-ti cu parerea.Dupa tine un preot ar trebui sa se trezeasca ,sa manance,sa se roage si sa se culce. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai auzit de dovezi?Si eu pot sa spun ca nu te duci la Biserica,asa simplu...deci... |
|
|||
|
|||
![]()
sa ne ierte ca judecam sau ca nu respectam porunca: Sa nu judeci ca sa nu fi judecat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne iarta-ne ca suntem pacatosi.
|
|
||||
|
||||
![]()
uitati-va ,chibzuiti, luati atitudine...........
http://www.youtube.com/watch?v=gGNCV...eature=related este un intreg serial ilar de-a dreptul, despre atitudinile mai mult decat ecumeniste si bine intentionate............prietenii stiu de ce............. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? | tigerAvalo9 | Generalitati | 53 | 30.08.2017 11:36:24 |
Despre parintele Cristian Pomohaci | mela me | Generalitati | 85 | 30.04.2013 18:51:43 |
A murit Cristian Paturca | antiecumenism | Generalitati | 43 | 26.01.2011 20:26:11 |
Cristian Pomohaci | maxx2000ro | Generalitati | 14 | 05.05.2010 13:54:24 |
Cristian pomohaci | catalinabalhui | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.07.2009 19:32:37 |
|