Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2009, 19:42:13
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit prietena mea

Citat:
În prealabil postat de mtudor Vezi mesajul
Doamne ajuta,

Sotia mea urmeaza sa dea nastere spre sfarasitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie. Nu sunt probleme pe sarcina, totul a decurs relativ bine, dar ne confruntam cu faptul ca ginecologul la care mergem insista ca nasterea sa se faca prin cezariana. Motivul este ca sotia mea a fost diagnosticata cu epilepsie acum 6 ani. O vreme a urmat un tratament medicamentos, apoi a renuntat la el (de aproape un an jumatate), iar de aproximativ 3 ani nu a mai avut nici o manifestare, deci sansele de aparitie a unei crize sunt foarte mici. In plus, din articolele pe care le-am mai citit pe tema asta, epilepsia, chiar cand se manifesta pe timpul sarcinii, nu impune nasterea prin cezariana in spitalele din afara. Sentimentul nostru e ca medicul ginecolog la care merge insista asupra cezarienei mai mult din comoditate decat din alte motive.
Duhovnicul ne-a cerut sa incercam sa gasim alt doctor, si am cam intrat in criza de timp. Daca ne-ati putea ajuta cu vreo recomandare asupra unui doctor despre care stiti ca nu e inclinat "din oficiu" asupra cezarienei, v-am fi foarte recunoscatori.

Dumnezeu sa va ajute!
Mihai
Te sfatuiesc sa accepti cezariana, prietena mea cea mai buna a ramas orfana cind sa nascut ea mama ei a murit la nastere avea epilepsie, nu te juca cu viata ta si a copilului.
Dumnezeu sa va ajute.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2009, 23:32:37
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

sarumana ory, intradevar sistemul sanitar de afara e foarte bine pus la punct....cu regret o spun dar va dura foarte foarte mult pana ajungem la nivelul lor actual.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2018, 11:51:26
dadrian dadrian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.11.2018
Locație: Bucuresti
Implicit Cum a fost?

Salut Tudor,

Cum a fost nasterea? Scuze ca nu am raspuns mai demult, nu am avut cont pana ieri. Ti l-as fi recomandat pe domnul doctor Marius Mandroc, pe care-l gasesti la Spitalul CF2, sau la clinica Anima din Titan.

Multa sanatate!
Reply With Quote
Vechi 04.11.2018, 18:06:41
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Postul are 9 ani, o alta intrebare la fel de buna este ce face copilul si in ce clasa este...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
medic ginecolog ally123 Generalitati 11 13.09.2015 11:20:58
Medic ginecolog CristinaAdriana Generalitati 19 09.05.2015 14:09:04