![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Pentru ca nu sunt de nicio culoare in domeniu, mai putin cel privind adventistii, pot sa adaug si eu la ce au spus altii, si ca orice faci, sa nu te duci la adventisti. Locasul lor de cult nu se poate numi biserica, parerea mea, e cel mult o casa de rugaciune. "Biserica", in contextul ei crestin, ei au distrus-o, odata cu acceptarea "profetului" lor, Ellen G. White, si odata cu acceptarea noului cod de legi a lor, manualul bisericii sau cum se numeste, care inlocuieste Biserica adevarata. Deci, repet, aceea nu e o biserica. Mai bine stai acasa. E un pacat grav sa mergi la intalnirile lor.
Sa dea Domnul liniste in inima ta si sa Il gasesti in toate. (mai putin in casa adventistilor, bineinteles
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Multumesc, Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate un preot ortodocs ar fi in masura sa te lamureasca. Multumesc pt. ca mi-ai dat sansa sa imi exprim parerea. Numai bine. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar am de ales, numai ca voiam sa aflu niste opinii referitoare la participarea la o slujba catolica, si daca unii privesc acest lucru ca pe un pacat sau dimpotriva, nu vad nici o problema. Mie nu imi place ideea de a participa la ele si nu sunt constransa de imprejurari...era doar o posibilitate si atat. Am ales deja..si am optiunea de a ajunge si la Biserici Ortodoxe, numai ca nu chiar in fiecare Duminica pentru ca sunt la o distanta considerabila ((((((
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
. Acum ai ghicit, nu ma mai framanta, pentru ca am realizat ca nu mi-a placut deloc si ca nu mai pot lua in considerare ceea ce atunci mi se parea optiune, iar acum nu mai e. Unele probleme se rezolva chiar de pe o zi pe alta, asa cum a fost in cazul meu...si asta cu ajutorul lui Dumnezeu! O seara buna!
Last edited by AndruscaCIM; 19.08.2009 at 22:49:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Domnul sa te ajute in continuare... Mai bine sa strabati cei 80-100 de km care te despart de o parohie ortodoxa ( ti se va considera poate chiar mucenicie...) mai bine chiar sa te rogi in camera ta in duminicile in care nu poti sa ajungi acolo la Sfinta Liturghie. Patriarhul Constantinopolului Gherman al II-lea: (+1240): "... Pentru aceasta, va legiuiesc si voua, tuturor mirenilor care sunteti adevarati fii ai unicei Biserici Universale (Sobornicesti): sa fugiti alergand departe de preotii care s-au pus in slujba catolicilor. Si nici la adunarile Bisericii sa nu va strangeti impreuna cu ei, nici obisnuita binecuvantare sa nu o primiti din mainile lor. Este mai bine sa va rugati luI Dumnezeu singuri in casele voastre, decat sa participati la adunarile comune impreuna cu latino-cugetatorii" [Epistola a II-a catre Ciprioti] ......... Sa te ajute Bunul Dumnezeu sa-i cunosti pe oamenii nemuritori ( cei in care a trait si traieste Iisus Hristos Dumnezeu ),sa le cunosti vietile si invataturile...te vor ajuta oriunde ai fi...si daca iti gaseste Dumnezeu si un preot ortodox duhovnic ( mare minune in zilele noastre)...cu atit mai bine.
|
||||
|
||||
|
Citat:
. E o diferenta totusi
|
|
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pierdut intr-o lume mare .... | Sniper | Intamplari adevarate | 12 | 24.08.2016 16:56:50 |
| Religie catolica in scoala pentru un ortodox | elcipo | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 16 | 26.09.2012 15:05:10 |
| Un baiat ortodox si o fata catolica... | leloup | Generalitati | 51 | 13.02.2012 18:24:15 |
| Casatorie intre viitor preot ortodox si catolica? | TNTman | Nunta | 34 | 25.02.2010 22:08:01 |
|
|