![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aia carora le e indiferent Dumnezeu si semenul se numesc atei!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti simpatica.
|
|||
|
|||
![]()
imi pare rau dar multi dintre atei nu sunt indiferenti semnilor, dar sa nu deviem.....sunt alte topicuri pt dis asta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta desigur e o jignire gratuita
|
|
||||
|
||||
![]()
:))Dragule, daca tu esti ateu, arata-mi unde am gresit! Ca sa ma corectez nu de altceva.
|
|||
|
|||
![]()
Trecind peste faptul ca aducind o acuza tu ar trebui sa dovedesti ceva, te invit sa-mi citesti posturile de pina acum si cele pe care sper ca le voi mai scrie. Si nu numai ale mele.
|
|
|||
|
|||
![]()
ca bun crestin ce te consideri ar trebui sa iti dai seama singur
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar, si eu sunt curioasa... unde a jignit?
|
|
|||
|
|||
![]()
Indiferenta fata de semeni, cerd, nu topcat? Un ateu nu este neaparat indiferent farta de semeni.
Eui ziceam de caldicei credinciosi sau atei, indiferent. Carora nu le pasa, nu cauta, iau totul in bascalie, trec pe langa suferinta altora, se gandsc numai la placerea lor, sunt necinstiti cu ei insusi.. Astia sunt caldiceii.
|
|||
|
|||
![]()
Nu conteaza
Cel putin nu pe acest topic |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|