![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne, binecuvântează și miluiește pe toți copiii abuzați din pântecele maicii lor ! Doamne , binecuvântează și miluieste pe pruncușorul femii aceleia care se plimbă astăzi nepăsătoare trăgând cu sete din țigară ! Binecuvânteaz-o și pe maica lui și arată-i minunea care crește în ea și învaț-o s-o iubească deplin. Doamne, binecuvântează și miluiește pe toți copiii neascultați de părinții lor, pe copiii neglijați, neânvățați, nesupravegheați, neiubiți de părinții lor ! Doamne , binecuvântează și miluiește copilașii bătuți, bătuți cu cruzime, care aud mereu țipete și înjurături din gura părinților care, ei înșiși neiubiți, n-au învățat să iubească. Doamne, binecuvântează și miluiește copiii pe care părinții nu-i lasă să crească, nu știu de ce să îi ferească și cum să îi educe ! Ferește-i Tu de toată răutatea ! Învață-ne pe noi toți cum să-i creștem pe copiii Tăi și să Ți-i aducem candele luminoase, curate, pe care să le umpli cu Duhul Tău cel Sfânt ! Doamne, învață-ne cele de folos și-i întărește să nu le fim noi poticnire în calea către Tine. Părintele nostru Învață-i să ne ierte, să ne binecuvânteze și să se roage pentru noi, căci știm puterea unei rugăciuni curate de copil. Doamne, binecuvântează și miluiește pe toți copii lumii ! Doamne, binecuvântează-ne , iartă-ne și ne miluiește și pe noi, copiii de ieri. Vindecă inimile noastre și picură în ele înțelepciunea Duhului Tău celui Sfânt. Ajută-ne nouă să iertăm toate și să facem voia Ta . Amin ! + < o rugă scrisă de Maica Siluana > _ Să vă fie de folos !
|
||||
|
||||
![]()
O, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioră , care ai ascultat de atâtea ori dumnezeieștile învățături pe care le-a propovăduit Preaiubitul tău Fiu , ajută-i pe toți părinții bine-credicioși , ca și pe toți cei care au grijă de creșterea sufletească și trupească a copiilor , să priceapă cuvintele pline de putere ale Sfintei Scripturi, ca să se poată ruga ție : Povățuiește copiii, Preasfântă Fecioară, arătându-te Maică a celor care te cinstesc ! << Condacul I din "Acatistul Maicii Domnului - Povățuitoarea Copiilor >>
|
|||
|
|||
![]()
Îngerașul întristat
Îngerașul meu iubit De ce ești nefericit? Oare eu te-am întristat De la mine ai plecat? - Plâng copile, ce să fac? Căci la Tatăl nu-i pe plac, E uitat și părăsit De cei care I-a zidit. Vezi, pe toate El le știe, Și-i Biserica pustie La slujbă Duminica Când copiii nu-s în ea. Dumnezeu Tatăl ceresc Cu tot neamul îngeresc Vin să vadă slujba sfântă Și cum copilașii cântă. Dar copii nu sunt veniți Mai sunt încă adormiți, Sau se joacă pe la bloc, Nu se roagă chiar deloc! Și mă tem că într-o zi Mila Lui se va sfârși. Și-o să ia mamă și tată Tot ce-a dat în lumea toată. Floricele și steluțe, Fluturași și mașinuțe Păsărele mii și mii Pentru-ai Săi iubiți copii. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Tu ma strajuiesti, Zilnic ma feresti De-al lumii pacat, De ce-i necurat. Multumesc nespus; Trimis de Isus, Tu gonesti mereu Gindul meu cel rau. Cind am gind curat, M-ai imbratisat!
Priveghiati Si Va Rugati ca sa nu cadeti in ispita sufletul este zelos iara trupul neputincios Filipeni 4:13 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Doamne azi de ma asculti Intoarce-Te spre mine. Sunt mic si mai gresesc Din cuvantul mamei eu mai ies Dar, iti spun drept Doamne Ca nu doresc parintii sa mi-i necajesc. Tu vegheaza asupra mea Trimite-mi ingeri sa-mi dea Multa sanatate, sa lupt Sa stiu de "bunatate", "adevar" si "dreptate"
Priveghiati Si Va Rugati ca sa nu cadeti in ispita sufletul este zelos iara trupul neputincios Filipeni 4:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Ingerasi coboara lin
Langa patul meu, Somn usor tu sa-mi aduci De la Dumnezeu. Sa adorm pe bratul tau Dulce dragastos, Pana-n zori cand m-oi trezi Dintr-un vis frumos.
|
||||
|
||||
![]()
Sunt micuț, Măicuță Sfântă , / Nu știu binele și răul , / Inimioara mea îți cântă, / Către tine - mi zboară gândul. / În a ta împărăție / Știu că e tare frumos. / Și mai știu că numai ție / Ți-a spus "Măicuță" Hristos. / Nu te supăra pe mine / Când greșesc ; sunt încă mic ; / Când mă rog cu drag la tine, / Nu am teamă de nimic. / Fă-mă să ajung mai mare / Și mai bun , mai înțelept ; / Crește-mă ca pe o floare / Și ține-mă strâns la piept. / Cum pe Pruncul tău îl ții, / Ia-i în brațe pe copii !
|
|||
|
|||
![]()
Copilasi din toata luma, stiti voi cum se roaga mama
Pentru voi in orice seara?Nu stiti?Sigur!N-ati luat seama Cand, cu ochii plini de lacrimi, la icoana Maicii Sfinte, Isi rosteste-n blande soapte rugaciunea ei fierbinte. Uite-asa graieste dansa:-"Maica Sfanta Preacurata, Vezi-i ce frumos dorm dansii?...Ei imi sunt averea toata Pentru ei din greu ma zbucium, pentru ei traiesc in lume Si indur atat noianul de dureri fara de nume ! I-am culcat si-acum, spre tine vin, ca ei sa nu ma vaza Si te rog, Maicuta Sfanta, sa cobori o blanda raza, Raza bunatatii tale, pe frumoasele lor plete, Ca sa nu aiba vise rele si nici pleoapele muiete. Si le-adu in suflet raiul linistit al vietii tale. Si mi-i fa ca-n zori de ziua, cand or fi ca sa se scoale Sa-i vad blanzi, cuminti si veseli indreptand spre mine pasii Cum ii indreapta catre tine, colo-cer, sus, ingerasii!" (Teodor Castrisanu,1926)
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
Mama me se roagă Maicii Sfinte / Pentru mine, ca orice părinte ; / Îi văd mâinile împreunate / Și privirea ei citind din carte . / Candela scânteie în tăcere. . . / Maica Sfântă vine-n încăpere, / Are-un văl de aur și argint / Și-o privire plină de alint. / Mama n-a văzut-o ; numai eu / Privesc la Maica lui Dumnezeu. / Și îmi plec genunchii-n rugăciune, / Tremurând de o așa minune. / Ești și Maica mea , și-a mamei mele, / O, Fecioară , lună între stele !
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt așa mic cum aș părea, / Așa că Te rog, Doamne , ceva : / Ia-mi tristețea , chinul și suspinul / Și redă în viața mea seninul. / Orice am greșit , mă curățește ; / De rău am gândit , mă miluiește ; / Nu pot duce multe suferințe, / Nu sunt liniștit în umilințe. // SUFLETUL MI-L UMPLE DE SPERANȚĂ , / STRĂLUCEȘTE-N RAZE A MEA VIAȚĂ . Amin ! +
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
De Sfanta Cuvioasa Paraschiva sufletul iubitei mele mamici va pleca la ceruri.... | eduandra | Preotul | 16 | 12.12.2009 03:56:47 |
2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 20:12:07 |
Pntru mamici | Laurentiu | Generalitati | 5 | 08.02.2007 20:37:03 |
|