![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, de acatiste stiu si eu.
Dar paraclisele si Braul Maicii Domnului nu le-am auzit in biserica niciodata. Braul poate fi,a sa cum este alcatuit, ceva numai pentru uzul individual sa spunem. Dar paraclisele sunt speciale pentru citit in biserica, cu preot. Si totusi nu le-am auzit. De aceea intreb. |
|
||||
|
||||
![]()
La noi Paraclisul, s-a facut in fiecare seara, in Postul Sf.Marii.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc melb26! Deci in unele biserici se face.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Brâul Maicii Domnului nu-l vei auzi citindu-se in biserica, in schimb Paraclisul Maicii Domnului se săvârșește in perioada 1 - 14 august , ( Postul Adormirii Maicii Domnului) in general spre seara, în toate bisericile ortodoxe. Se poate citi oricând , de catre fiecare credincios ,insa din randuiala mentionata in carte nu citesti ceea ce scrie ca citește ( sau zice) preotul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ACATISTE (rugaciuni) | Iubirea | Rugaciuni | 71 | 04.11.2011 00:40:43 |
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 12:48:47 |
Nu am un DUHOVNIC,nu stiu ce rugaciuni sa citesc. | anisoara | Tinuta in Biserica | 12 | 23.09.2010 21:27:17 |
Rugaciuni pe care nu le inteleg | Florin-Ionut | Rugaciuni | 16 | 29.07.2010 19:27:10 |
Rugaciunile pt. Sf. Fecioara - care si cand si ce inseamna fiecare | sophia | Rugaciuni | 6 | 11.08.2009 21:50:37 |
|